iPhone Screenshots

Description

Barion - A legokosabb fizetés

A Barion egy a Magyar Nemzeti Bank által engedélyezett, forradalmian új e-pénz rendszer, mellyel bankkártya és bankszámla nélkül is tudsz webes és fizikai elfogadóhelyeken ingyenesen fizetni, illetve bárkinek pénzt küldeni. A Barion a Forint új ruhája. Magánszemélyeknek ingyenes, boltoknak pedig sokkal olcsóbb, mint a bankkártya!

FIZESS MOBILLAL AZ ELFOGADÓHELYEKEN!
Mostantól nyugodtan otthon hagyhatod a tárcád, elég, ha a telefonod nálad van! Használd az alkalmazást, és fizess az étteremben, kávézóban, szórakozóhelyen vagy egyéb üzletben Barionnal. Az elfogadóhelyek száma folyamatosan bővül.

FIZESS A WEBEN!
Fizess online áruházakban is Barionnal, ehhez még a telefonodat sem kell elővenned, elég az e-mail címed és a jelszavad. Adakozz egy kattintással, vagy gyűjts adományokat az adakozó gombbal.

FIZESS VAGY KÜLDJ PÉNZT A KÖZELEDBEN LÉVŐKNEK!
Az újabb telefonokkal már elég, ha a közelben vagy, ugyanis a Bluetooth 4.0-át támogató készülékeken megjelennek a közeli Barion elfogadók, így elég kiválasztani őket, és már küldheted is nekik a pénzt! Keresd a boltokban a Barion ID emblémát.

"B" terv: FIZESS VAGY KÜLDJ PÉNZT QR-KÓDDAL!
Ha nincs Bluetooth 4.0 a telefonodon, akkor se aggódj, irányítsd a kamerád az elfogadóhelyeken elhelyezett vagy az ismerősöd telefonján megjelenő QR-kódra. A Barion app rögtön beolvassa és kitölti a szükséges adatokat. Írd be az összeget, és már ott is van a pénz a fogadó félnél – ennyire egyszerű!

KÜLDJ PÉNZT BÁRKINEK!
Ahhoz, hogy pénzt küldj, már nem kell bankszámlaszám - elég, ha a fogadó fél e-mail címét ismered. A küldött pénzt akkor is megkapja, ha még nincs Barion tárcája. Ehhez csupán egy néhány másodperces regisztrációra van szüksége, és máris jóváírjuk számára az összeget a Barion tárcájában.

PARKOLJ!
Parkolj Barionnal az ország bármely parkolási zónájában! A “Parkolás” menüpontra kattintva megadhatod az autód rendszámát, a jármű típusát és az országot ahová tartozik. Miután a Barion megjegyezte a rendszámod, csupán a parkolási zóna kódját kell megadnod és már parkolhatsz is! Sőt, ha engedélyezed a helymeghatározást, a Barion automatikusan javaslatot tesz a zónakódra. A Barion a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. szerződött partnere.

KÖSD ÖSSZE A FACEBOOKKAL!
Engedélyezd, hogy összekapcsoljuk Barion tárcádat a Facebook fiókoddal, és küldj pénzt ismerőseidnek a Facebookon keresztül, pusztán a nevük beírásával!

HÍVD MEG A BARÁTAID!
A meghívás menüponttal könnyedén meghívhatod ismerőseidet, hogy ők is a legokosabban fizethessenek!

TARTSD KÉZBEN A TÁRCÁD!
Tekintsd meg bárhol, bármikor egyenleged és a korábbi tranzakcióidat.

TÖLTSD FEL A BARION TÁRCÁD!
Barion tárcád feltöltheted bankkártyával, átutalással és készpénzzel is!

Figyelmeztetés: A GPS folyamatos használata háttérben jelentősen gyorsíthatja az akkumulátor lemerülését.

---------------------------------------------------------
The smartest way to pay

SEND AND RECEIVE MONEY
Barion is a revolutionary payment network complying with the legislation of the Central Bank of Hungary. In this network you can pay on the web, in shops, send money to anyone for free without a bank account or a bank card.

PROXIMITY PAYMENTS
Make proximity payments with Barion by making use of Apple's iBeacon technology! Launch the app, learn immediately who is in your vicinity and make transactions with them by simply tapping on their avatar!

PARKING
Pay for public parking anywhere in Hungary from right within the app! Tap on the 'P' button, log your license plate and vehicle type and park away! Enable location services to make the parking experience even more convenient, Barion will now make a suggestion for the zone code.

Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

What's New

Version 3.3.0

- Mostantól a kamera segítségével is vehetsz fel új dombornyomott kártyát
- Hibajavítások

-----------------------

- From now with your camera you can add new embossed card
- Bug fixes

Information

Seller
Barion Payment Zrt.
Size
24.9 MB
Category
Finance
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Dutch, French, German, Hungarian, Japanese, Portuguese, Spanish
Age Rating
Rated 4+
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
© Barion Payment Inc.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like