Screenshots

Description

Бърз онлайн кредит през мобилния ти телефон. От 50 до 3000 лв. само срещу лична карта. Одобрение до 10 минути.

Как получавам сумата?

След одобрение на вашата заявка, можете да получите парите във вашата банкова сметка чрез банков превод или да ги изтеглите в брой на каса на EasyPay. Начина на получаване трябва да посочите още докато попълвате заявката за бърз заем.

Условия за кандидатстване?

За кредит от "Бърза каса" може да кандидатства практически всеки български гражданин, навършил 21 години, с добра кредитна история и получаващ доход, с който да може да си погаси кредита.

Как изплащам кредита си?

Трябва да погасите заема до заплата на падежната му дата. Допустимо е да правите частични вноски преди настъпване на падежната дата. Месечните вноски на кредита на вноски трябва да внасяте на определените в погасителния план дати, като имате до 4 дни гратисен период за да направите плащането.

Как даваме кредити?

Първо трябва да попълните формата за заявка. Трябва да имате добра кредитна история и достатъчен доход, с който да можете да погасите кредита си.

Къде да заплатя вноската си?

Можете да изплащате суми в офиси на Easypay, чрез банков превод или чрез киоските на CashTerminal. Ако имате допълнителни въпроси винаги можете да се свържете с отдел Обслужване на клиенти на телефон 0700 11088 (на цената на един градски разговор от цялата страна).

What's New

Version 1.9

Facebook analytics added.

Information

Seller
FERATUM BALGARIA EOOD
Size
15.3 MB
Category
Finance
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2016 Бърза каза
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like