iPhone Screenshots

Description

A prop de Barcelona hi ha tot un món de possibilitats per a gaudir de l’oci, de la cultura i de la natura. Les tres marques turístiques de la província de Barcelona –Costa Barcelona, Catalunya Central i Pirineus— i els seus setze espais turístics inclouen mar i platges, paisatges d’interior, art i patrimoni cultural, gastronomia, així com la riquesa d'un important passat industrial o els beneficis de les aigües termals.

En aquesta APP trobareu moltes possibilitats per fer turisme a prop de Barcelona, en un territori ric i divers situat entre el Pirineu i la
Mediterrània que compta amb el litoral més extens de Catalunya.

A peu o en bicicleta, us proposem un conjunt d’itineraris per gaudir de la província de Barcelona de la forma que més us agradi. Cada itinerari compta amb tracks, descripcions, informació sobre llocs d’interès i fotografies, a més d’una selecció de recursos turístics relacionats amb la ruta proposada.

----

Cerca de Barcelona hay todo un mundo de posibilidades para disfrutar del ocio, de la cultura y de la naturaleza. Las tres marcas turísticas de la provincia de Barcelona -Costa Barcelona, ​​Cataluña Central y Pirineos así como sus y sus dieciséis espacios turísticos incluyen mar y playas, paisajes de interior, arte y patrimonio cultural, gastronomía, así como la riqueza de un importante pasado industrial o los beneficios de las aguas termales.

En esta APP encontrará muchas posibilidades para hacer turismo cerca de Barcelona, ​​en un territorio rico y diverso situado entre el Pirineo y el Mediterráneo que cuenta con el litoral más extenso de Cataluña.
A pie o en bicicleta, le proponemos un conjunto de itinerarios para disfrutar de la provincia de Barcelona de la forma que más le guste.

Cada itinerario cuenta con rutas, descripciones, información sobre lugares de interés y fotografías, además de una selección de recursos turísticos relacionados con la ruta propuesta.

Information

Seller
Diputaci� de Barcelona
Size
62.9 MB
Category
Travel
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Catalan, French, Russian, Simplified Chinese, Spanish
Age Rating
Rated 4+
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
© 2018 Diputació de Barcelona
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like