Screenshots

Description

- Exklusiva erbjudanden och kampanjer som du endast kan nå via appen.
- Bonusar
- Shop

Välkommen till Bellestore!

Bellestore är ett företag som säljer högkvalitativa skönhetsprodukter till förmånliga priser. Vi har produkter för ögonfransförlängning, kosmetisk tatuering, lash lift, makeup, spraytan och löshår.

Vi letar hela tiden efter nya produkter som kommer på marknaden just för att vi vill vara den butik där alla stylister hittar de senaste produkterna som behövs för behandlingar inom, fransar, kosmetisk tatuering, lashlift och spraytan. Vi provar nya produkter ofta och så fort vi gillar något och det fungerar tar vi in det i butiken.

Vi vill erbjuda våra kunder produkter av hög kvalité till ett bra pris. Vi har själva sett butiker som tar överpriser och det tycker vi inte att man ska göra. Du har redan lagt ner ganska mycket pengar och tid på din utbildning och ska då ha möjlighet att köpa produkter till konkurenskraftiga priser, så du snabbt kan börja tjäna pengar på ditt nya arbete.

ALLA produkter är testade utav oss och godkända inom EU. Våra kosmetiska produkter är även registrerade hos Läkemedelsverket.

Vi letar hela tiden efter nya produkter & leverantörer för att utöka vårt utbud till Er kunder, så du som kund får gärna komma med önskemål på vad ni önskar ska finnas i butiken.

BelleStore AB
Box 3006
720 03 Västerås
Tel: +46(0)21-146614
E-post: kundservice@bellestore.se
Organisationsnummer: 556976-7097
www.bellestore.se

What's New

Version 1.2

first time upload

Information

Seller
PB Foretagsapp i Sverige AB
Size
32.6 MB
Category
Business
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Arabic, Azerbaijani, Catalan, Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Simplified Chinese, Slovak, Spanish, Swedish, Traditional Chinese, Turkish, Ukrainian, Vietnamese
Age Rating
Rated 9+ for the following:
Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes
Infrequent/Mild Cartoon or Fantasy Violence
Infrequent/Mild Profanity or Crude Humor
Copyright
© Foretagsapp
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like