iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To buy and download Bellinis Kælder by Savannah Interactive ApS, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Bellinis Kælder

By Savannah Interactive ApS

This app is only available on the App Store for iOS devices.

Description

Gys og grin og gale streger…

Her er den spændende og besynderlige men også meget morsomme historie om dengang Dennis flyttede ind hos sin mærkelige onkel Bellini og blev venner med hunden Herman, fluen Sue og den charmerende vovehals Don Mus. Men det er også en historie om, at det godt kan være lidt svært at flytte til et fremmed sted, hvor man ikke kender nogen. Især når ens onkel er en mystisk troldmand, der kan trylle regnorme ud af næsen på børn og femkroner ud af ørerne på politibetjente.

Spion i Bellinis er noget så mærkeligt som en spilbog, altså en bog med spiloplevelser i, men måske er det ikke så mærkeligt endda, når historien nu er fuld af trylleri.
I en fascinerende blanding af en virtuel verden og en interaktiv bog skildres det med lune og underfundig humor, hvor forskelligt verden tager sig ud, afhængigt af om den opleves med et barns eller med en voksens øjne.

Du træder ind i Dennis’ verden ved at løfte telefonen eller tabletten til lodret stilling. Så kan du bevæge sig rundt i huset, hvor Dennis bor med onkel Bellini og resten af familien. Når du lægger tabletten ned igen, er du tilbage i historien, hvor du kan hjælpe med at få styr på den fortryllede tekst.

Spion i Bellinis Kælder er først og fremmest en god historie, men det er også en legende tekstoplevelse, der styrker børns læsefærdigheder og sprogforståelse.
En fortryllende interaktiv oplevelse for børn og barnlige voksne og forældre, der har glemt hvordan det var at være barn.

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
iPad Screenshot 5
Bellinis Kælder
View in iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • $4.99
  • Category: Education
  • Released:
  • Version: 1.0
  • Size: 427 MB
  • Language: English
  • Seller:
Rated 4+
  • Made for Ages 6–8

Compatibility: Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

This application hasn’t received enough ratings to display a summary.

More by Savannah Interactive ApS