Screenshots

Description

Gys og grin og gale streger…

Her er den spændende og besynderlige men også meget morsomme historie om dengang Dennis flyttede ind hos sin mærkelige onkel Bellini og blev venner med hunden Herman, fluen Sue og den charmerende vovehals Don Mus. Men det er også en historie om, at det godt kan være lidt svært at flytte til et fremmed sted, hvor man ikke kender nogen. Især når ens onkel er en mystisk troldmand, der kan trylle regnorme ud af næsen på børn og femkroner ud af ørerne på politibetjente.

Spion i Bellinis er noget så mærkeligt som en spilbog, altså en bog med spiloplevelser i, men måske er det ikke så mærkeligt endda, når historien nu er fuld af trylleri.
I en fascinerende blanding af en virtuel verden og en interaktiv bog skildres det med lune og underfundig humor, hvor forskelligt verden tager sig ud, afhængigt af om den opleves med et barns eller med en voksens øjne.

Du træder ind i Dennis’ verden ved at løfte telefonen eller tabletten til lodret stilling. Så kan du bevæge sig rundt i huset, hvor Dennis bor med onkel Bellini og resten af familien. Når du lægger tabletten ned igen, er du tilbage i historien, hvor du kan hjælpe med at få styr på den fortryllede tekst.

Spion i Bellinis Kælder er først og fremmest en god historie, men det er også en legende tekstoplevelse, der styrker børns læsefærdigheder og sprogforståelse.
En fortryllende interaktiv oplevelse for børn og barnlige voksne og forældre, der har glemt hvordan det var at være barn.

What's New

Version 1.0

Denne opdatering er signeret med Apples nyeste signeringscertifikat. Der er ingen nye funktioner.

Information

Seller
Savannah Interactive aps
Size
427 MB
Category
Education
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Savannah Entertainment aps
Price
$4.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer