iPhone Screenshots

Description

Amennyiben Ön szeretne extra vásárlói előnyökhöz jutni, úgy a szolgáltatójától ügyfélkártyáját vagy non-profit szervezetétől kapott tagkártyáját, esetleg kedvencétől vásárolt relikviáját nem szükséges magánál hordania. Az adott termék bercode-ját olvassa be, majd annak appban tárolt verzióját mutassa be az elfogadóknál. Amennyiben személyesen találkozik sztárjával, készítsen közös szelfit, majd igényelje az az alapján elkészült közös kártyáját virtuálisan vagy plasztik alapon.

Amennyiben Ön nagy ügyfélszámmal bíró cég felsővezetője vagy jelentős tagsággal bíró szervezet (egyesület, kamara, szakszervezet), esetleg önkormányzat tisztségviselője, úgy biztosítsanak ügyfeleiknek, tagjaiknak vagy lakosaiknak olyan bercode-okat, azaz speciális vonalkódként megjelenített számsorokat, amelyek a különböző rendezvényeken való részvétel adminisztrációja mellett számtalan vásárlási előnyt nyújt az Önök közösségének kapcsolati körében lévő kiskereskedőkön túl a rendszerben lévő összes bercode-elfogadónál. Akár a szolgáltatási-, tagdíjuk begyűjtését a rendszerre bízhatja.

Amennyiben Ön művész, sportoló vagy alapítvány vezetője, úgy tegye lehetővé, hogy rajongói, szurkolói vagy támogatói bercode-os kártyák (vagy egyéb merchandise-ok) megvásárlásával majd azok használatával segíthessék céljai elérésében.

Amennyiben Ön kiskereskedő vagy helyi szolgáltató, úgy növelje forgalmát azáltal, hogy a kiválasztott közössége (vagy akár az összes felhasználó) számára kedvezményeket vagy egyéb előnyöket biztosít. A pénztáros kollégái a materiális termékeken (pl. kártyákon) vagy ezen appban bemutatott bercode-okat vizuálisan is elfogadhatják, de a folyamatot automatizálhatják is a speciális vonalkódok elektronikus elfogadásával akár a saját vonalkódrendszerükkel akár ezen app használatával.

What’s New

Version 1.0.3

Kisebb hibajavítások.

Information

Seller
Benefit Barcode, Inc.
Size
32.6 MB
Category
Business
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Hungarian
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 Benefit Barcode Inc.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.