Screenshots

Description

BI-Platform is dé onafhankelijke, journalistieke portal op het gebied van Business Intelligence, data management en datawarehousing in de Benelux. BI-Platform volgt de ontwikkelingen op de voet, traceert ontwikkelingen, en geeft oplossingen uit de praktijk. BI-Platform vormt derhalve het startpunt bij uitstek voor iedereen die vakmatig bezig is met het verzamelen, doorvorsen, analyseren en presenteren van business- en management-informatie en op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen.
BI-Platform brengt informatie die online voorhanden is op het gebied van business intelligence, datawarehousing en aanverwante vakgebieden, bij elkaar. Een onmisbare bron van informatie voor management en professionals op dit terrein met nieuws, interviews met thought leaders, blogs en video's.

BI-Platform is van belang voor beslissers en diegenen die direct of indirect betrokken zijn bij de besluitvorming rondom Datawarehousing en BI projecten en die inzicht moeten hebben in de huidige mogelijkheden van BI én in de lange termijn ontwikkelingen. Anderzijds ook zij die verantwoordelijk zijn voor data management, data governance en voor het ontwerpen en ontwikkelen van datawarehouses en het opzetten van business intelligence omgevingen, waaronder IT-management, datawarehouse specialisten, BI-specialisten, dwbi-projectleiders, technology-planners.

Met haar eigen Vacature portal brengt BI-Platform ook vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar.

What's New

Version 2.4

In deze release is ‘in-app’ navigatie toegevoegd specifiek voor ons jaarlijkse congres Datawarehousing & Business Intelligence Summit. Bij het kiezen van dit menu-element verschijnt horizontale navigatie met als elementen Home, Programma, Sprekers en Sponsors. Het volledige congresprogramma en alle informatie daaromtrent qua sprekers, tijden, sponsors, deelnamekosten en locatie is nu in de BI-Platform app geïntegreerd in plaats van via een apart te downloaden app.

Information

Seller
AVEQ interactieve media B.V.
Size
23.7 MB
Category
News
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2015 Array Media B.V.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like