iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Bisnode PartnerControl by Bisnode Magyarország Kft., get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Bisnode PartnerControl

By Bisnode Magyarország Kft.

Open iTunes to buy and download apps.

Description

A Bisnode PartnerControl ingyenes iOs mobilalkalmazásban a Magyarországon működő társas és egyéni vállalkozások, költségvetési intézmények és nonprofit szervezetek hivatalos adatai között kereshet.
Az alkalmazás segítségével olyan információkhoz férhet hozzá, mint a szervezet székhelye, fő tevékenysége, legfrissebb árbevétele, alkalmazotti létszáma, adószáma, bankszámlaszáma, illetve hogy van-e ellene valamilyen negatív esemény.

Mire használja?
- tárgyalás előtti gyors tájékozódásra
- céghez való térképes navigálásra
- előfizetőként, az összes elérhető információ birtokában gyorsabban és könnyedebben hozhatja meg üzleti döntéseit, hiszen a Bisnode PartnerControl mobil app mindig elkíséri

Bisnode PartnerControl előfizetéssel az ingyenesen elérhető adatokon túl a cégek egyedi minősítését, javasolt hitelkeretét, fizetési morálját, tulajdonosi háttérét, versenytársak helyzetét és egyéb a vállalkozásokat érintő információkat tudhat meg, így segítve a kockázatok minimalizálását és hatékonyság növelését. (További részletek a Bisnode weboldalán található.)

A Bisnode és a Dun and Bradstreet

A Bisnode Európa egyik vezető adatokkal és elemzésekkel foglalkozó, szakértő vállalata. A stockholmi székhelyű Bisnode 18 országban 2,400 munkatárssal segíti a vállalkozások ügyfélszerzési és ügyfélmenedzsment folyamatait. Az okos adatok (Smart Data) úttörőjeként hozzájárulunk, hogy a rendelkezésünkre álló adatainkat összevetjük és elemezzük ügyfeleink felhalmazott adataival (Big Data) – így segítve őket mindennapi okos döntések meghozatalában.
Magyarországon több mint 5,000 ügyfél választotta már a Bisnode okos megoldásait. Felhasználóink a legkülönfélébb területeken használják szolgáltatásainkat, úgy mint telekommunikáció, energiaszektor, szállítmányozás, logisztika, önkormányzatok, kis-és nagykereskedelmi cégek.
A Bisnode D&B Magyarország Kft., a világ vezető céginformációs szolgáltatója, az amerikai Dun & Bradstreet Inc. hivatalos magyarországi partnere, így nem csak belföldi, hanem a világ több mint 250 millió vállalkozásának adataival is rendelkezik.

What's New in Version 1.0.6

PM riportok kezelése.
Egyedi minősítés megjelenítése.

iPhone Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5

Customers Also Bought

Bisnode PartnerControl
View in iTunes
  • Free
  • Category: Business
  • Updated:
  • Version: 1.0.6
  • Size: 64.1 MB
  • Language: Hungarian
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.