Schermafbeeldingen

Beschrijving

Mac boekhoudprogramma speciaal ontwikkeld voor de zelfstandig ondernemer.
Deze App werkt met een betaald abonnement. Na de gratis en vrijblijvende proefperiode van 14 dagen kun je desgewenst een betaald abonnement starten van €17,99 inc. BTW per maand.

- Beheer je projecten, inclusief urenadministratie en specificaties.
- Maak automatisch facturen en herinneringen in je eigen opmaak.
- Alle nota's voer je supersnel in; bankafschriften importeer je.
- Houd al je ritten en kilometers bij.
- De aangifte omzetbelasting én inkomstenbelasting worden een eitje.
- Speciaal ontworpen en ontwikkeld voor de Apple Mac.

Uniek: Dit programma bereidt ook je aangifte inkomstenbelasting voor inclusief veel aftrekposten. Dit kan veel geld besparen.

Ben je een zakelijke dienstverlener zoals:
coach, bedrijfsadviseur, deskundige, programmeur, designer, consultant, architect, kunstenaar, auteur, vertaler, koerier, acteur of model?

Dan is dit voor jou het beste en gebruiksvriendelijkste boekhoudpakket!

Mogelijkheden:
Volledig voorbereide aangifte omzetbelasting én inkomstenbelasting, maak en verstuur je facturen direct vanuit het programma in verschillende opmaaksjablonen, voer je uitgavenota's supersnel in en maak met je webcam een foto van de nota of importeer een PDF, kasboek, projectbeheer, bankafschriften van alle Nederlandse banken importeren en koppelen aan facturen en uitgaven, uitgebreide grafieken en rapportages waaronder een winst-verlies rekening, proefbalans, saldibalans en een grootboekkaart, etc, etc.

Als je al aardig wat boekhoudervaring hebt, kan je ook de geavanceerde opties aanzetten zoals: beginbalans, memoriaal, kolommenbalans, etc.

Het boekhoudprogramma is speciaal ontwikkeld voor en afgestemd op de Nederlandse ZZP'er, maar is ook te gebruiken door VOF's, BV's of stichtingen. Ook Belgische bedrijven kunnen het programma gebruiken, hoewel de aangiftes omzetbelasting en inkomstenbelasting dan niet volledig automatisch aangemaakt kunnen worden.

Details van het abonnement:
Na de gratis proefperiode van 14 dagen kun je ervoor kiezen om niets te doen. Dan hoef je ook niets te betalen en je kunt het boekhoudprogramma blijven gebruiken, maar je kunt geen nieuwe facturen en klanten meer invoeren en ook geen aangiftes doen en geen boekhoudkundige rapporten opvragen. Als je alle mogelijkheden van het boekhoudprogramma wilt blijven benutten, dan kun je een betaald abonnement starten van €17,99 inc. BTW per maand. Hieronder volgen alle details van dit abonnement:
• Naam abonnement: "Prepaid tegoed Boekhoudprogramma voor ZZP'ers".
• Duur van abonnementsperiode: 1 maand.
• De betaling gaat via je iTunes Account zodra je de bestelling bevestigd hebt.
• Het abonnement wordt maandelijks automatisch verlengd, tenzij je de 'Auto-Renew' minimaal 24 uur voor het verstrijken van de maandelijkse periode uitschakelt.
• Als de maandelijkse periode verstreken is, zal het abonnement, in de 24 uur vóór het verstrijken van deze periode, automatisch verlengd worden. Het tarief is €17,99 inc. BTW per maand.
• Je kunt het abonnement beheren vanuit Apple's iTunes App en daar kun je ook de 'Auto-renewal' uitschakelen. Instructies: Kies in iTunes het menu 'Account' en klik op 'Toon mijn account'. Klik vervolgens naast het kopje 'Abonnementen' (onder 'Instellingen') op 'Beheer'.
• Het privacybeleid kun je lezen door rechtsboven op het gelijknamige linkje te klikken.
• De gebruiksvoorwaarden (terms of use) vindt u hier: https://www.mac-boekhoudprogramma.nl/terms-use.php .
• Deze informatie vind je ook in de App, door in het menu 'Bestand' op 'Abonnement activeren' te klikken.

Nieuw

Versie 2.00

• Aangifte IB 2018 Wizard is geactiveerd
• Diverse correcties en verbeteringen

Informatie

Verkoper
Marja Stephanie Zwier
Grootte
10.6 MB
Categorie
Business
Compatibiliteit

OS X 10.10 or later, 64-bit processor

Talen

Dutch

Leeftijd
Rated 4+
Copyright
© 2013-2018 Create Consultancy
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.