Screenshots

Description

Boligsidens app er det rigtige valg for dig, der er på jagt efter en ny bolig, for dig der er nysgerrig efter at se boliger til salg, og for dig der vil undersøge priser i forbindelse med et boligsalg.

Søg bolig, når du er på farten eller hjemme fra sofaen. Boligsidens app er altid lige ved hånden og hjælper dig, om du er på jagt efter et nyt hus, en ny lejlighed, et nyt sommerhus eller noget fjerde. Her finder du nemt og hurtigt alle boliger til salg i Danmark.

App’en opdateres hele tiden, så du altid kan finde noget nyt og se det aktuelle billede af boliger til salg. Der er fire forskellige måder, du kan søge ny bolig på.

- Find bolig ved at skrive adresse, by, postnummer eller kommune i søgefeltet.
- Zoom ind og flyt kortet for at se, hvor der er boliger til salg.
- Søg bolig ved at tegne et søgeområde på kortet med din finger.
- Brug radiussøgningen ved at sætte et punkt på kortet og bestemme, hvor langt fra punktet boligerne må ligge.

Find bolig ved hjælp af den metode, du foretrækker, så du nemt og hurtigt får det rigtige hus med den rigtige beliggenhed frem, så du kan komme godt i gang med dit boligkøb.

Husk, at du kan indsnævre din søgning ved at justere pris, boligtype, størrelse og meget mere. Og er du på jagt efter en helt ny bolig, der lige er sat til salg, skal du blot sortere din søgning efter liggetid. Du kan også finde informationer om energimærke, antal værelser, tidligere salgspriser og meget mere.

Når du har fundet en bolig, du er interesseret i, kan du klikke over til ejendomsmægleren, hvor du kan se flere billeder, plantegning og kontaktoplysninger. Er du stadig interesseret, så book en fremvisning, find frem til den rigtige pris, og når pengene passer: Så køb bolig.

Opretter du en profil og logger ind, kan du gemme dine søgninger og få overvågning på dine favoritboliger. Derudover kan du læse nyt om boligmarkedet i app’ens nyhedssektion.

Kort sagt: Find bolig, søg bolig, start dit boligkøb eller boligsalg med Boligsidens app og køb bolig hos ejendomsmægleren. Som et ekstra plus er app’en gratis, og der er ingen annoncer. God fornøjelse med dit boligkøb og boligsalg.

What’s New

Version 3.0.3

Rettet diverse bugs, samt mindre opdateringer af brugergrænsefladen.

Ratings and Reviews

B/\* ,

Ærgeligt at siden går ned når man søger

Jeg kan rigtigt godt lide siden, der er mange gode oplysninger at hente, blandt andet om tidligere solgte huse i området. Dog er det enormt irriterende at siden crasher mens man er godt igang med at undersøge.

Less re ,

Elendig app

Uanset hvad du skriver i søgefeltet, kommer alle boliger der er til salg frem! App'en crasher i en uendelighed....ubrugelig!

J-v-a ,

Super ... Bortset fra

Virker super. Bortset fra Home .. Og andre mindre kæder som ikke har lavet en mobilside som passer når trykker på gå til mægler.

F.eks. i stil med danbolig.

Information

Seller
Boligsiden A/S
Size
68.6 MB
Category
Utilities
Compatibility
Requires iOS 10.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Danish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Boligsiden A/S
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like