iPhone Screenshots

Description

Book a treat är en helt ny tjänst som gör det möjligt att boka alla dina skönhetsbehandlingar och massage på ett och samma ställe. Vi vill att det skall vara precis lika enkelt att boka en skönhetsbehandling som att boka ett hotell, köpa en flygresa eller beställa en taxi. Med bookatreat är din nästa behandling bara ett knapptryck bort, vart än du befinner dig, närsomhelst!

Du kan upptäcka nya skönhetssalonger, boka behandlingar direkt i appen eller varför inte bara bli inspirerad av nya skönhetstrender.

Dessutom belönar vi alla våra kunder genom ett bonusprogram. Efter 10 behandlingar via bookatreat så bjuder vi på den 11:e på någon av våra anslutna salonger.

Anslutna salonger kan optimera sin verksamhet genom att enkelt och snabbt lägga ut avbokade eller obokade tider i bookatreat. På så sätt skapas nya bokningar och intäkter på de tider som salongen annars inte hade haft kunder. Salongerna sätter själva sina priser och har därmed möjlighet att aktivt arbeta med till exempel erbjudanden eller olika priser beroende på dag och tid.

What’s New

Version 2.0.6

Buggfixar

Information

Seller
Dyn4m0 Consulting AB
Size
44.7 MB
Category
Lifestyle
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Swedish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Book A Treat Sweden AB
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like