Screenshots

Description

Kom med på jagt på Lyø i år 1223. Tag med på en fysisk rejse tilbage til middelalderen og bliv en del af danmarkshistorien. I rollen som ung adelsmand oplever du hjortejagt, intriger og en kongelig kidnapning.

Som nyt medlem af hirden er du en del af jagten, hvor forræderen Sorte Henrik og Kong Valdemar Sejr konfronterer hinanden i en magtkamp om Danmarks fremtid. Hvem skal du holde med for at vinde hæder og ære?

Bortførelsen af Kong Valdemar Sejr er en augmented reality app til smartphones og tablets, der lader dig opleve den historiske bortførelse på Lyø, der bl.a. resulterede i Jydske Lov og samlingen af Danmark under Dannebrog.

Bortførelsen af Kong Valdemar Sejr kan bruges ved klasse-, familiebesøg og vandreture på Lyø, samt i klasseværelset efter besøget på Lyø.

Bortførelsen af Kong Valdemar Sejr er en del af ICE-projektet under Kulturregion Fyn og støttet af Kulturministeriet. App’en er udviklet og produceret i samarbejde mellem Øhavsmuseet og Die Asta Experience, PortaPlay og Søren Robert Lund Arkitekter, app-programmering af KnapNok Games.

What's New

Version 1.3

Bug fixes.

Information

Seller
PortaPlay ApS
Size
139.8 MB
Category
Education
Compatibility
Requires iOS 6.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 9+ for the following:
Infrequent/Mild Cartoon or Fantasy Violence
Copyright
© PortaPlay
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like