iPhone Screenshots

Description

A McDonald’s BringaMánia alkalmazás egy kifejezetten bicikliseknek készült navigációs mobil applikáció, mely Budapest és 26 környező település kerékpáros útvonalait tartalmazza, és számos további, a gyors tájékozódást és kapcsolattartást segítő funkcióval rendelkezik.
A McDonald’s BringaMánia app elsősorban a nagyvárosi forgalommal most ismerkedők számára jelent hasznos segítséget, de a haladó és profi bringásoknak is tartogat izgalmas szolgáltatásokat.
A McDonald’s BringaMánia app úgy navigál bennünket Budapest és az agglomerációhoz tartozó városok biciklis útjain, hogy közben minden figyelmünket a forgalomnak szentelhetjük. Tekerés közben elég csak időnként rápillantani a kijelzőre, mert az applikáció „manőverkártya” nézetében minden fontos információt egyszerre megkapunk, az útvonal hossza és a megtett táv pedig a navigációs képernyő tetején követhető. Az induláskor megadott címhez hangjelzésekkel irányít el bennünket az alkalmazás, így a kevésbé rutinos biciklisek is magabiztosan manőverezhetnek vele. A térképen egyszerű ujjmozdulatokkal csúszkálhatunk a nézetek között, vagy zoomolhatunk részletesebb áttekintésbe. Az alkalmazás segítségével kapcsolatba léphetünk bringás ismerőseinkkel, akikkel egy gyors chatelés után együtt is folytathatjuk a biciklizést.
Az applikáció „tudása” a felhasználói közösséggel együtt bővül: az új útvonaltippeket és úthibákkal kapcsolatos észrevételeket a fejlesztők beépítik az alkalmazása, így a térkép egyre pontosabb navigációt nyújt majd a bicikliseknek. A térképadatbázis letöltése után az applikáció offline módban is használható, így internetkapcsolat nélkül sem fenyeget az eltévedés veszélye.
Figyelem:
A háttérben folyamatosan futó GPS-alkalmazás jelentősen csökkentheti az akkumulátor élettartamát.

What’s New

Version 1.3.4.1

- Kihívások funkció optimalizálása
- Kisebb javítások

Information

Seller
McDonald's Magyarorszagi Etterem Halozat Korlatolt Felelossegu Tarsasag
Size
54.6 MB
Category
Navigation
Compatibility

Requires iOS 9.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Hungarian

Age Rating
Rated 4+
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
© McDonald's
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like