iPhone Screenshots

Description

BRUGSENI APP’EN ER FOR ALLE MEDLEMMER
Du kan som medlem af Kalaallit Nunaanni Brugseni få en masse ud af at bruge app’en. Du kan altid læse de gældende tilbudsaviser for Brugsenis butikker. Med Brugseni app’en er det samtidig nemmere at få gode tips til at lave lækker og sund mad i hverdagen.

FÅ 3% I DIVI PLUSSI NÅR DU HANDLER HOS BRUGSENI
Når du som medlem handler i Brugsenis butikker, får du 3% i Divi Plussi på de fleste af dine indkøb. Divi Plussi er en ekstra rabat, som Brugseni kun giver til medlemmerne – en ekstra bonus ud over det du sparer på de ugentlige avistilbud. Hver uge får du også Divi Plussi på udvalgte tilbudsvarer – de kan ses i app’ens tilbudsmenu.

OVERBLIK OVER DIN DIVI PLUSSI – OG BETAL MED DEN
Hver gang du handler, tikker der Divi Plussi ind direkte i din app. Du ser din Divi Plussi med det samme og kan vælge at betale med den næste gang, du handler i en af Brugsenis butikker. Derudover kan du bruge app’en til altid at holde øje med status på din optjente Divi Plussi.

SÆRLIGE TILBUD TIL DIG SOM MEDLEM
Ud over at du får Divi Plussi på dine daglige indkøb, og at du igennem tilbudsaviserne kan læse mere om ugens gode tilbud i Brugseni, vil der i app’ens tilbudsmenu løbende vises særlige medlemstilbud, som ikke markedsføres andre steder. Så følg med i tilbuddene i app’en, og se hvad du som medlem kan spare og optjene i Divi Plussi.

LOKALE TILBUD TIL DIG OG NYT FRA DIN BUTIK
Tjek altid Brugseni app’en for varer til ekstra gode priser i din lokale butik – de findes kun i app’en. Din lokale butik er den butik, du har valgt som din tilhørsbutik, da du meldte dig ind i Kalaallit Nunaanni Brugseni, og du kan til enhver tid vælge en anden. I app’en er der også nyheder, events og meget mere fra din lokale butik.

BETAL MED DIN DIVI PLUSSI VED KASSEN
Selv om dit almindelige medlemskort stadig fungerer som hidtil, kan du nemt og hurtigt bruge app’en som et digitalt medlemskort ved kassen. Scan app’en via bluetooth eller en QR scanner ved kassen, og betal også nemt med din opsparede Divi Plussi eller et tilknyttet betalingsmiddel.

OPSKRIFTER, KOGEBOG OG MADINSPIRATION
Du får løbende gode tips til nem og hurtig aftensmad, køkkenfif og tusindvis af opskrifter, så du aldrig mangler inspiration i køkkenet. Med Brugseni app’en er det nemmere at lave god mad og få en sund madøkonomi.

STYR PÅ DINE KASSEBONER
Hvis du betaler med app’en, kan du straks se din kvittering. Hver gang du handler, gemmer app’en en kopi af kassebonnen, så du kan holde styr på dit husholdningsregnskab ét samlet sted og finde gamle kvitteringer.

BRUG APP’EN PÅ DIT FORETRUKNE SPROG
Brugseni app’en kan anvendes på både dansk og grønlandsk. For at bruge app’en på grønlandsk skal du blot ændre sproget på din smartphone til grønlandsk. Det gør du under de generelle indstillinger på din smartphone. Dog vil der være indhold i app’en, som kun findes på dansk, såsom opskrifter og køkkentips.

What’s New

Version 18.9

Nyt i denne version:

- Et nyt og forbedret login-system. Nu kan du ændre din adgangskode og logge ind enten med mobilnummer, emailadresse eller medlemsnummer.
- Lav din egen indkøbsliste og hold styr på dine indkøb. Listen kan samtidig deles med familie og venner.
- Vind ekstra Divi Plussi direkte i app’en. Deltag i den store julekalender med præmier til en samlet værdi af 24.000 kr. i Divi Plussi. Vær med når der lanceres nye spil i app’en.
- Har du styr på julegaverne? Se ekstra gode tilbud i julekataloget under ‘Tilbudsaviser' i december.
- Samvirke er nu også i din app. Nu har du altid Samvirke lige ved hånden, og du finder det nyeste magasin under menupunktet ‘Mere' i din Brugseni app.

Har du en god ide til app’en? Send os en mail på kontakt@knbmarketing.gl.

Information

Seller
Coop Danmark
Size
120.3 MB
Category
Lifestyle
Compatibility
Requires iOS 9.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
Danish, Greenlandic
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Coop
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like