Screenshots

Description

Dapatkan pengalaman jual beli online yang menyenangkan di aplikasi Bukalapak. Kamu bisa jualan online dengan mudah, dengan fitur-fitur menarik yang membuat toko online milikmu semakin dibanjiri pembeli. Selain itu, para pencinta belanja online juga akan selalu dimanjakan dengan promo dan diskon menarik di aplikasi Bukalapak yang sayang dilewatkan. Mau belanja murah dengan kualitas terbaik? Buka aja Bukalapak!

Sekarang kamu juga bisa menggunakan fitur NEGO saat belanja barang di Bukalapak. Fitur Nego ini mudah dan bisa digunakan berkali-kali. Sekali coba nego di Bukalapak, bisa langsung jatuh cinta. Dengan menggunakan Fitur Nego, kamu pasti dapat harga manis untuk barang impianmu.

Mengapa Bukalapak?
1. Banyak promo dan diskon menarik di aplikasi Bukalapak.
2. Jutaan Pelapak (penjual) telah bergabung dan menjual puluhan juta produk berkualitas mereka di Bukalapak.
3. Hanya Bukalapak yang memberikan jaminan 100% uang kembali jika Pelapak tidak mengirimkan barang.
4. Banyak pilihan metode pembayaran yang memberikan kemudahan dalam bertransaksi.
5. Tim Customer Service yang siap membantu untuk memecahkan berbagai masalah.

Butuh bantuan?
Hubungi Call Center Bukalapak di 021-5081-3333 atau bisa melalui halaman https://www.bukalapak.com/supports/contact_us

*PEMBERITAHUAN*
Bukalapak meminta partisipasi Anda apabila menemukan segala bentuk penipuan yang mengatasnamakan Bukalapak silakan hubungi kami di Call Center 021-5081-3333 atau bisa melalui halaman https://www.bukalapak.com/supports/contact_us. Pihak kami akan segera menindak tegas pihak-pihak yang tidak bertanggung jawab ini.

----------

Embrace the fun in online shopping at Bukalapak! Online shopping is now easier with advanced features and millions of Pelapak (online shops/sellers) to leverage your experience. Not only that, online shopping lovers will also be pampered with promotions, discounts, and daily deals which are not to be missed. Looking for high quality products at competitive price? Download/Install Bukalapak now!

Why Bukalapak?
1. Various advanced features to leverage online shopping experience.
2. There are millions of Pelapak (online shops/sellers) with millions of products available at your finger tip.
3. 100% money back guarantee provided in case your items are not delivered.
4. Convenient payment system with various payment method.
5. Quick and responsive customer service team.

Need any assistance?
Contact us via Bukalapak Call Center at 021-5081-3333 or https://www.bukalapak.com/supports/contact_us.

*DISCLAIMER*
Should you find any kind of fraud on behalf of Bukalapak, please contact us via Bukalapak Call Center at 021-5081-3333 or https://www.bukalapak.com/supports/contact_us. Bukalapak will take immediate action against the irresponsible party.

What’s New

Version 2.33.1

Dari: Aku yang rela berkorban
Buat: Kamu
Pesan:
Segalanya aku kasih buat kamu.

Kamu mau punya asuransi kesehatan?
Aku bisa beliin di BukaAsuransi.

Kamu mau kasih rekomendasi barang jualan ke pembeli?
Aku siapin etalasenya di Barang Unggulan Lapak biar gampang kelihatan.

Kamu mau dapet tambahan rejeki?
Aku scan QR code di kemasannya Okky Jelly Drink deh supaya bisa main Buka Okky Bagi Rejeki.

Perjuangan aku buat kamu gak cuma sampe di sini kok.

Tertanda,
Bukalapak versi 2.33.

Ratings and Reviews

3.1 out of 5
1.3K Ratings

1.3K Ratings

Rif! ,

App is broken

I’ve been using Bukalapak before they have any app for smartphones..
Despite of what happened with Bukalapak and the CEO’s statement, Bukalapak is still my favorite marketplace even though I’m against the CEO’s words..

Today, I’m calling the app broken!
the amount of money stored in my wallet always shows “Muat Ulang”.. i updated to the latest version and it still shows the same message.. i restart my phone and close the app countless times.. didn’t change anything
The “Dana” icon also didn’t work.. it flashes a loading icon and disappears immediately..
This app is now hardly usable

I think it’s time to move to another marketplace..
I’m going to close my account, uninstall the app, and move on

Oh one other thing, since i have no idea how to cash out my money with your broken app, i think you can keep my money
With your current situation, you guys need it more than I do

AsiahTD ,

Generally excellent app but has technical issues

Great program and service linking customers and suppliers with real available stock. No waiting to ship fromChina like some others. Application has some issues of jamming and freezing still. Overall great service.

Aini Razak ,

bad checkout process

You have to make it as easy as possible for your customers to hand over their credit card information and complete their order. The more steps you put between them placing an item in their cart and actually paying for it, the more opportunities you give them to leave your site without completing their purchase. a No for me

Information

Seller
BUKALAPAK.COM, PT
Size
290.1 MB
Category
Shopping
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© BUKALAPAK.COM, PT
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

  • Siri

    Get things done within this app using just your voice.

You May Also Like