iPhone Screenshots

Description

L’aplicació del servei de transport urbà de Mollet del Vallès inclou les següents funcionalitats:

• Línies i recorreguts: permet accedir al termòmetre de la línia, i al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet guardar una parada com a favorita, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
• Parades a prop: Et marca en un plànol les parades més properes a la ubicació de l’usuari. I al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.
• Cerca de parades per codi de parada i codi QR: Cerca de les parades pel seu codi numèric o bé, escanejant un codi QR. En accedir a la parada et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.
• Les meves parades: Accés directe a aquelles parades marcades com a favorites. Al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
• Vull anar: Planificador de rutes, et mostra la millor ruta en bus entre dos punts de la ciutat.
• Títols de transport: Ofereix el llistat de títols de transport vigents per al servei urbà, amb una petita descripció i el preu.
• Contacte: Bústia de comentaris i suggeriments per tal de rebre feedback constant dels nostres usuaris, ja sigui de l’app o del propi servei.

What's New

Version 1.0.1

Correccions i modificacions menors.

Information

Seller
EMPRESA SAGALES, SA
Size
12.7 MB
Category
Travel
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 SAGALÉS S.A.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like