Screenshots

Description

ANMELDELSE I DAGBLADET I AUGUST 2013:

"Som barnebok holder den høyt nivå (...) Historien er kort og enkel, men spennende og leken, og med en kjempetøff heltinne som barn kan kjenne seg igjen i (...) Illustrasjonene er en opptur, levende og varierte, og høytlesningen er også god"

Bli med Carmen, snart fire og et halvt, og vennene hennes på nye spennende eventyr i denne morsomme barnebokserien på iPad og iPhone. Forfatter Marianne Kaurin, vinner av kulturdepartementets debutantpris i 2013, samt illustratør Lena Brommesson Eidem lar leserne følge Carmen og hennes livlige fantasi gjennom flere underholdende historier. Med fargerike illustrasjoner og morsomme situasjoner, appellerer Carmen og vennene hennes til de små på en fantastisk måte. Dette er barnebøker som både foreldre og barn kan kjenne seg igjen i og alt ligger til rette for at familien kan kose seg med en rolig stund i hjemmet.

I bøkene treffer du Carmen som bor på toppen av det høyeste huset i byen. Hun lever en spennende tilværelse. Der virkeligheten ikke lenger strekker til, lar Carmen fantasien løpe videre. I barnebøkene møter hun ville dyr, klatrer opp høye fjell, får besøk av sin hemmelige venn Arnesen og insisterer på å gå i barnehagen kledd som en prinsesse. Ingen ting kan stoppe henne. Og hvis noe mot formodning går galt, da er det selvfølgelig Arnesens feil, sier Carmen.

Barnebokserien Carmen passer for både gutter og jenter fra 1 til 6 år. Appen er intuitiv og selv små barn kan sitte alene å høre på bøkene uten hjelp fra voksne. Samtidig kan man velge å skru av lyden, sette seg ned med barnet sitt og selv lese bøkene for han eller henne. Illustrasjonene er fargerike og flotte og du kan se dem både i stående og liggende format.

Én bok følger med når du laster ned Carmen. De andre bøkene ligger tilgjengelig for kjøp i hovedmenyen i appen.

Carmens verden er programmert av Altinett.no og er publisert av Capybara AS

Information

Seller
Capybara AS
Size
348.3 MB
Category
Books
Compatibility
Requires iOS 4.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Nagel AS
Price
Free
In-App Purchases
  1. Carmen og prinsessedagen $3.99
  2. Carmen får en hemmelig venn $3.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like