iPhone Screenshots

Description

In 2005/2006 zijn wij als vriendengroep vlak vóór de carnaval tot de conclusie gekomen dat er voor de carnaval muzikaal gezien weinig gehoor werd gegeven aan dit Limburgs volksfeest. Ook op internet was geen radio die alleen maar Limburgse Vastelaovesmuziek draaide. Wij als fervent carnavalsvierders vonden dit zeer zeker een groot gemis. Dit gemis moest volgens ons opgelost worden en zo kwamen wij op het idee om zelf een eigen internetradiozender te beginnen.

Na het een en al uitgezocht en getest te hebben konden we dan eindelijk van start gaan.

In deze begin tijd hadden we nog geen beschikking tot een server waarmee we veel luisteraars konden bereiken. Simpelweg was er daar het geld niet voor.

Om dit probleem op te lossen werden er op diverse computers eigen servers opgestart waarmee we per computer max 10 luisteraars aankonden. Toen er naar zo’n 3 computers het radio signaal gestuurd werd konden we het 1e jaar maar 30 luisteraars maximaal aan.

Ook de website was een probleem. Volgens een van onze vaste luisteraars was het geen gezicht en besloot om voor ons een site te maken. Wij waren dan ook zeer verrast toen Nick zijn website aanbood. Hedendaags is Nick nog steeds onze vaste webmaster.

Information

Seller
Robert Amos
Size
2.1 MB
Category
Entertainment
Compatibility
Requires iOS 3.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Infrequent/Mild Cartoon or Fantasy Violence
Copyright
© Canaval Radio
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like