iPhone Screenshots

Description

La Carretera del Vi és la primera Wine Road de tot l’estat, una iniciativa privada i conjunta, creada pels 12 cellers del traçat amb el suport dels 7 municipis que s’uneixen per impulsar aquesta innovadora proposta enoturística, que recupera la històrica via comercial que ja utilitzaven els romans per fer arribar els vins del Penedès a tots els racons de l’imperi Romà.

Com les més famoses i conegudes Wine Roads del panorama mundial, la Carretera del Vi presenta una oferta conjunta a nivell enoturístic, integrada principalment pels cellers i altres punts d’interès turístics, entre els que trobem des de vestigis dels ibers, fins al modernisme, passant per l’arquitectura popular i tradicional del territori i el llegat cultural, tot això completat amb la rica i variada gastronomia.

La Carretera del Vi està pensada per fer amb vehicle a motor. En una segona fase, estarà disponible també per fer a peu o en bicicleta a través d’un recorregut alternatiu i apte per aquest tipus de desplaçament.Entre les eines de què disposen els enoturistes per recórrer La Carretera del Vi, cal destacar una aplicació exclusiva amb tota la informació dels cellers i punts d’interès de la ruta, així com amb les indicacions dels itineraris via GPS.

Els cellers que conformen la Carretera del Vi són: Mas Bertran Viticultors, Rovellats, Parés Baltà, Colet, Cellers Torres, Heretat Mas Tinell, Pinord, Torreblanca, Finca Viladellops, Clos Lentiscus, Torre del Veguer i Puig Batet. La iniciativa compta amb el suport dels ajuntaments de Sant Martí Sarroca, Pacs del Penedès, Vilafranca del Penedès, Sant Miquel d’Olèrdola, Canyelles, Sant Pere de Ribes i Sitges.

What’s New

Version 2.2

Millores en el rendiment de l'App.

Information

Seller
SITEM Consultoria Tecnica en Sistemes d'Informacio Geografica i Teledeteccio S.L.
Size
21.9 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Catalan, Russian, Simplified Chinese, Spanish

Age Rating
Rated 4+
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
© SITEM S.L.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like