Screenshots

Description

Aplicația "CEC Bank 150 ani" a fost creată prin îmbinarea a două povești importante pentru fiecare dintre noi: pe de-o parte, povestea României ultimilor 150 de ani, iar pe de altă parte, istoria plină de evenimente a CEC Bank.

Cu această ocazie, ți-am pregătit un traseu interactiv care începe din 1864 și se termină în zilele noastre. În plus, vei găsi întrebări de cultură generală prin intermediul cărora îți vei putea verifica și îmbogăți cunoștințele despre istoria României. Trebuie doar să te loghezi și să folosești o conexiune stabilă la internet.

Pe tot parcursul traseului, poți folosi meniul din dreapta pentru a naviga prin istoric sau pentru a reveni la o întrebare dorită.

La finalul quiz-ului, dacă ai răspuns la toate întrebările, vei primi o diplomă virtuală din partea CEC Bank, pe care o poți descărca în format JPG. În plus, vei găsi întrebări de cultură generală prin intermediul cărora îți vei putea verifica și îmbogăți cunoștințele despre istoria României.

Dacă, după ce ai parcurs în întregime toate întrebările, dorești să îți verifici cunoștințele dobândite reluând aplicația, va fi necesară crearea unui cont de utilizator diferit.

What’s New

Version 0.0.2

Release version

Information

Seller
CEC BANK S.A.
Size
1.2 MB
Category
Reference
Compatibility
Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2015 CEC BANK
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like