Screenshots

Description

BIJZONDERE, STIJLVOLLE EN DRAAGBARE JURKEN DIE GESCHIKT ZIJN VOOR ELKE GELEGENHEID!

Chickalilly is een hip damesmerk voor vrouwen die plezier hebben in het leven en er graag stijlvol, vrouwelijk, en nét even anders uit willen zien. Naar een feestje, zakelijke vergadering, high tea met vriendinnen of een dagje naar het strand..…in een jurk van Chickalilly steel je zeker de show!

De jurken van Chickalilly zijn gemaakt van comfortabele stoffen (met name tricot), zijn kleurrijk, uniek door hun beperkte oplage en hebben een pasvorm waar iedere vrouw er super in uit ziet! Bovendien zijn ze vaak nét even anders door een leuk kantje, opvallend bandje, bijzonder stofje of een leuke applicatie.

“Wij zijn allebei dol op leuke damesjurkjes, maar vonden de keuze aan bijzondere betaalbare jurkjes vaak beperkt. Na het krijgen van onze kids merkten we dat een goede pasvorm zeer belangrijk is. Bepaalde vrouwelijke contouren willen we immers graag accentueren maar andere rondingen het liefst zo veel mogelijk camoufleren! Daarnaast hebben we met ons drukke leven een hekel aan strijken en besteden we onze tijd liever aan leuke dingen doen samen met de mensen die ons lief zijn. Het leven is zo mooi. Wij willen er graag mooi uit zien en gunnen dit vanzelfsprekend alle vrouwen! Zo zijn we op het idee gekomen om zelf jurken te ontwerpen en is “Chickalilly” ontstaan. Een merk voor “hippe chicks” die er graag “fleurig” uit zien!

We hopen dat jij net zo enthousiast bent over onze jurken als wij! Ons plan is om de collectie snel verder uit te breiden met rokjes, topjes en noem maar op!

Wij wensen je veel shop-plezier toe op onze site!

What’s New

Version 0.0.3

Performance improvements and new features.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating
1 Rating

Information

Seller
Abdus Diep
Size
15 MB
Category
Shopping
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
Copyright © 2018 Chickalilly
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.