Screenshots

Description

Restaurantul Chinese Garden vă oferă numai mancare chinezeasca autentică. Lucrăm numai cu bucătari asiatici, care știu cu adevărat ce este o mancare chinezeasca, pe care o gătesc așa cum se cuvine și o repetă de fiecare dată la aceeași calitate, fără rabat.

În tradiția chinezească, mesele sunt apreciate pentru oportunitatea de a onora musafirii, a socializa și a întări o prietenie. Pentru a respecta această tradiție, atât într-un restaurant chinezesc, cât și acasă, este important ca felurile să își etaleze aroma și gustul autentic. La noi, fiecare fel de mancare chinezeasca livrat își păstrează savoarea și este livrat proaspăt. Direct din wok. Chinese Garden este singurul restaurant chinezesc din București care îți prepară mâncarea după ce preia comanda, online sau prin telefon.

Dacă multe rețete tradiționale de mancare chinezeasca sunt, în formula lor originală, picante, noi îți oferim posibilitatea de a stabili cât de iute să fie. Tu alegi, iar noi îți respectăm dorința.

Chiar dacă atât în București, cât și în Constanța, suntem pe strada Ion Luca Caragiale (în București la numărul 30, iar în Constanța la numărul 4), suntem parteneri mult mai serioși și de mai lungă durată decât puteți crede.

Așteptăm un semn de la tine, pentru a-ți oferi prilejul de a te delecta cu mancare chinezeasca autentică, proaspătă, pregătită după ce ai dat comanda. Așa cum se cuvine.

What’s New

Version 1.9.6

• Corecții și îmbunătățirea performanțelor.
Feedback-ul este întotdeauna binevenit. Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj în interiorul aplicației din secțiunea Feedback/Contact cu orice probleme sau sugestii.
Vă mulțumim că folosiți aplicația noastră.

Information

Seller
EXPAND ONLINE SRL
Size
27.1 MB
Category
Food & Drink
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Copyright
© www.appy.ro/aplicatiimobile/
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like