iPhone Screenshots

Description

Maximera ditt självförtroende med Confidence Boost

Om du kan öka ditt självförtroende lika enkelt som att trycka på en knapp, vad är det värt?

Det kanske finns situationer där du vill ha bättre självförtroende för att kunna fungera på toppen av dina förmågor och förutsättningar. Confidence Boost gör att du kan programmera dig att automatiskt hitta det självförtroendet.

Confidence Boost använder samma beprövade tekniker för mental träning och betingning som är vanliga inom elit-idrott. Det unika i appen är att den är interaktiv, vilket är långt mer effektivt än att lyssna på en förinspelad mental träning.

Du guidas igenom en process där du först får kalibrera hur du upplever ditt nuvarande självförtroende i den situation det handlar om. I en lätt hypnos får du sedan hjälp att skapa ditt perfekta självförtroende som du sedan kopplar till de situationer där du verkligen behöver det. Efter detta får du testa hur väl processen har fungerat.

När du väl gått igenom processen en gång kan du använda appen för att trigga detta självförtroende på en sekund genom att trycka på en knapp. Du kan även använda appen för att "fånga upp" och lagra ditt självförtroende när du upplever en bra situation och på så sätt "boosta" ännu mer. Du kan också använda den igen för andra situationer.

Confidence Boost är framtagen för International Hypnotists Guild av två mycket erfarna hypnotisörer: Fredrik Praesto och Ulf Sandström. En live session med en professionell hypnoscoach är en spännande erfarenhet som kan kosta flera tusen, och med Confidence Boost kan du nå otroliga resultat för mindre än dagens luncherbjudande. Hur bra kan det bli?

Confidence Boost är på svenska och framtagen för maximal effektivitet och enklast möjliga hantering. En engelsk version lanseras under våren: kolla på itunes.

Mer om hypnos: www.internationalhypnotistsguld.com

What’s New

Version 1.0.1

Small updates for the release of the english version.

Information

Seller
Abstract Media & Training i Stockholm AB
Size
68.5 MB
Category
Health & Fitness
Compatibility
Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
Swedish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2013 International Hypnotists Guild
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like