Snimci zaslona

Opis

Volite putovati i istraživati nova mjesta i gradove, a nemate vremena za nebrojene pokušaje i pogreške?
U potrazi ste za novim gurmanskim doživljajima, želite isprobati i vidjeti nove stvari, proći najboljim vinskim cestama, u fokusu vam je turizam doživljaja? Želite unaprijed znati gdje se nalazi i kako izgleda te što nudi mjesto na koje ste se uputili, i to kroz virtualnu šetnju?
Aplikacija CRO 360 nudi vam geoprostorno i tematsko pretraživanje i virtualnu šetnju kroz turističke, sakralne i ugostiteljske sadržaje i mjesta koje prezentiraju kulturnu i prirodnu baštinu Republike Hrvatske, uz istovremeno pružanje informacija o logistički važnim punktovima poput mreže bankomata, domova zdravlja, mjenjačnica, turističkih zajednica i info centara i slično. Sve to, kao i informacije o radnom vremenu i cijenama, te podršku taksi službe koja će vas odvesti na mjesto koje želite, možete naći na aplikaciji CRO 360.
Aplikacija CRO 360 nudi vam u svako doba podršku u ostvarivanju vaših želja i potreba, jer predstavlja funkcionalni alat svima koji žele svoje slobodno vrijeme i novac optimalno koristiti. Ovaj je alat namijenjen suvremenim turistima koji su u potrazi za tematskim sadržajima i doživljajima, koji su zahtjevni i žele optimizirati vrijeme koje provode na odmoru na način da putem aplikacije imaju uvid u modul virtualne šetnje kroz hotel o kojem razmišljaju rezervirati smještaj ili restorana u kojem bi možda rado nešto pojeli ili crkve za koju misle da se u njoj nalaze orgulje o kojima su čitali online.

Novosti

Verzija 2

Support for iOS 7+

Informacije

Prodavač
Ivan M
Veličina
13 MB
Kategorija
Navigation
Kompatibilnost

Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Jezici

English

Dobna granica
Rated 4+
Autorsko pravo
© 2017 Bounty
Cijena
Besplatno

Podrška za

  • Dijeljenje s obitelji

    Do šest članova obitelji moći će koristiti ovu aplikaciju kada je omogućeno Obiteljsko dijeljenje.

Više od ovog programera

Također bi vam se moglo svidjeti