iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Danske Bank INVESTMENT by Danske Bank Group, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Danske Bank INVESTMENT

By Danske Bank Group

This app is only available on the App Store for iOS devices.

Description

INVESTMENT- lehden lähtökohtana on, että menestyvän sijoittajan on tiedettävä, mitä maailmalla tapahtuu ja miten kaikki vaikuttaa kaikkeen. Talouden ja liike-elämän trendit, poliittiset päätökset, tieteen ja teknologian saavutukset, väestönkehitys sekä ympäristön ja yhteiskunnan tila muuttavat jatkuvasti maailmaa.

INVESTMENT- lehdessä pohditaan kriittisesti ajankohtaisia globaaleja kysymyksiä, mutta siinä tarkastellaan myös keskeisiä aiheita, joista tiedotusvälineissä harvoin puhutaan. Lehden tavoitteena on laajentaa lukijoiden näkemystä maailman nykytilanteesta ja tulevista kehitysmahdollisuuksista.

INVESTMENT- lehdessä pohditaan maailmanlaajuisia yhteiskunnallisia ja ympäristöllisiä haasteita ja ongelmia sekä tärkeiden raaka-ainevarojen yhä heikompaa saatavuutta. Vaikka nämä haasteet ja ongelmat vaativat yhä enemmän huomiota, tiedotusvälineet ja poliitikot ovat ne käytännössä unohtaneet.

INVESTMENT- lehden sisältö perustuu suurelta osin ulkopuoliseen tutkimustietoon ja lähdeaineistoon. Haastattelemme esimerkiksi henkilöitä, jotka eivät ole Danske Bankin / Sampo Pankin palveluksessa ja joiden mielipiteet eivät aina välttämättä ole Danske Bankin virallisten näkemysten mukaisia.

Elämme aikaa, jossa yhä suurempi osa tiedosta ja viestinnästä on digitaalisessa muodossa. Tähän on suurelta osin vaikuttanut huoli ympäristömme tilasta. Koska myös Sampo Pankki haluaa olla osa tätä kehitystä, INVESTMENT- lehti on nyt luettavissa myös iPad - versiona.
INVESTMENT -lehti on Sampo Pankin sijoittamisen ajankohtaisiin aiheisiin keskittyvä julkaisu. Lehti sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet sijoittamisesta ja säästämisestä.

Lehti on ilmainen ja kaikkien saatavilla.

What's New in Version 2.5.22

Minor improvements

iPad Screenshots

iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
Danske Bank INVESTMENT
View in iTunes
  • Free
  • Category: News
  • Updated:
  • Version: 2.5.22
  • Size: 16.7 MB
  • Languages: English, Finnish, Russian, Swedish
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPad.

Customer Ratings

This application hasn’t received enough ratings to display a summary.