iPhone Screenshots

Description

Avem peste 250 de modele disponibile. In ciuda faptului ca hainele de blana tind a fi percepute drept pretentioase, noi am reusit sa imbinam eleganta cu utilitatea si sa cream piese de vestimentatie casual sau elegante in toate culorile realizate la cele mai inalte standarde ale calitatii.

Designerii nostrii si echipa noastra profesionista cu multi ani de experienta, pasiune si talent creeaza haine de blana cu un design unic caracterizat de eleganta, rafinament si bun gust.

Gama noastra de produse este una larga avand o multitudine de articole: haine, veste, fulare, manusi, papuci de casa , gulere, caciuli, cape, fiind confectionate 100% din blanuri naturale: piele cu blana de miel merinos, blana de vulpe polara, blana de vulpe rosie sau blana de raton. Produsele comercializate sunt confectionate din blana naturala achizitionata din Romania si Uniunea Europeana, nefiind utilizata blana provenita de la specii de animale aflate pe cale de disparitie.

De-a lungul timpului magazinul nostru s-a facut remarcat atat printr-un design feminin cat si printr-un design masculin. De la clasicele culori negru, alb, gri, pana la verde, somon sau gri petrol – vei fi mereu în centrul atenției indiferent de capriciile vremii.

Information

Seller
DRAGOS-GABRIEL PADINEANU
Size
8.2 MB
Category
Shopping
Compatibility
Requires iOS 12.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Dream Big Corporation S.R.L
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer