Screenshots

Description

Najbolj bran časnik pri nas, Slovenske novice, ti predstavlja novo brezplačno mobilno aplikacijo Desetka. Uporabnike seznanja z najbolj viralnimi vsebinami, ki jih pripravlja in objavlja uredništvo spletnega portala Slovenskih novic. Viralne vsebine so tiste, ki so v trenutku odprtja aplikacije najbolj odmevne na družbenih omrežjih, bralci pa jih najbolj delijo svojim prijateljem. Obsegajo aktualne dogodke iz domačih logov, resničnostne šove, bulvarske zapise, šport in še veliko več. Gre za prvo tovrstno aplikacijo pri nas.
Izbor vsebin v aplikaciji ni uredniški, temveč gre za vsebino, ki je na družbenih omrežjih trenutno najbolj brana, deljena in všečkana. Indeks viralnosti je postavljen od 0 do 100 in ga izračuna poseben algoritem. Uporabniki ste tako seznanjeni z 10 najbolj odmevnimi in zanimivimi članki (od tod aplikaciji tudi ime), seznam pa hkrati sooblikujete. Izbor člankov se sproti spreminja, ko algoritem na novo izračunava indekse viralnosti posameznim vsebinam. Če ga želiš osvežiti, seznam člankov »potegni dol«.

Večina vsebin v aplikaciji je brezplačnih in bodo take tudi ostale. Gre za vsebine, ki so brezplačno dostopne tudi na portalu slovenskenovice.si. Vmes boš našel tudi premijske oz. zaklenjene članke, ki bodo posebej označeni. To so tisti, ki so na voljo samo naročnikom na Slovenske novice. Po navadi gre za naše ekskluzivne teme. Nenaročniki jih boste še vedno lahko prebrali, vendar le v omejenem obsegu: desetkrat na mesec. V času promocijskega obdobja je dostop do vsebin v celoti brezplačen.

What's New

Version 1.2.1

Razne pohitrive, prijava z Delo računom, nakup dnevne naročnine

Information

Seller
Delo, d.d.
Size
10.8 MB
Category
News
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Realistic Violence
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Infrequent/Mild Simulated Gambling
Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Infrequent/Mild Horror/Fear Themes
Infrequent/Mild Profanity or Crude Humor
Infrequent/Mild Cartoon or Fantasy Violence
Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity
Copyright
© 2015 Delo, d.d.
Price
Free
In-App Purchases
  1. Dnevna naročnina $0.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like