Στιγμιότυπα iPhone

Περιγραφή

Ταξιδιωτικός Οδηγός του Δήμου Γορτυνίας!

Η εφαρμογή “Discover Gortynia” παρέχει πληροφορίες για την πανέμορφη περιοχή της Γορτυνίας. Είναι ένας ιδανικός τουριστικός οδηγός για όποιον σκέφτεται να επισκεφθεί την περιοχή ή βρίσκεται ήδη εκεί!

Περιλαμβάνει αξιόπιστες πληροφορίες για χώρους διαμονής (ξενοδοχεία, ξενώνες κ.ά.), χώρους εστίασης (εστιατόρια, καφετέριες κ.ά.), χώρους διασκέδασης, αξιοθέατα καθώς και χρήσιμα τηλέφωνα για τη παραμονή σας εκεί. Μάθετε επίσης για τις δραστηριότητες που προσφέρει η Γορτυνία! Μπορείτε να συμβουλευτείτε την εφαρμογή για να εντοπίσετε το σημείο όπου βρίσκεστε στο χάρτη έτσι ώστε να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές για το που θέλετε να πάτε στη συνέχεια. Η γεωγραφική πληροφορία (θέση στο χάρτη) είναι διαθέσιμη για όλα τα σημεία ενδιαφέροντος. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα για τον τόπο και την ιστορία της Γορτυνίας, να απολαύσετε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και τα προσεγμένα video για να πάρετε μια ιδέα από την ομορφιά και την παράδοση του τόπου.

Η εφαρμογή θα αποτελέσει σίγουρα τον καλύτερο συνοδοιπόρο στη διαδρομή! Ανακαλύψτε τους κρυμμένους θησαυρούς της Γορτυνίας!

Τι νέο υπάρχει

Έκδοση 2.2.0

Minor updates

Πληροφορίες

Πωλητής
Agiltech Software Solutions Societe Anonyme
Μέγεθος
66.3 MB
Κατηγορία
Travel
Συμβατότητα

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Γλώσσες

Greek

Ηλικία
Rated 4+
Πνευματικά δικαιώματα
© 2013 Municipality of Gortynia
Τιμή
Δωρεάν

Υποστηρίζει

  • Οικογενειακή κοινή χρήση

    Έως και έξι μέλη της οικογένειας θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή με ενεργοποιημένη την Οικογενειακή κοινή χρήση.

Περισσότερα από αυτόν τον προγραμματιστή

Ίσως σας αρέσει επίσης