Screenshots

Description

Duaje Natyrën është një aplikacion i cili thjeshtëzon procesin e përzgjedhjes së produkteve ushqimore për konsumatorët. Ky aplikacion konsiston në informimin e konsumatoreve rreth produkteve ushqimore që ata konsumojne. Ai e realizon këtë nëpërmjet ofrimit të informacionit të marrë nëpërmjet analizimit paraprak laboratorik të përbërësve ushqimor që përmban një produkt i caktuar. Me anë të një aparati celular, përdoruesi do të skanojë barkodin e vendosur ne ambalazhin e produktit dhe më pas aplikacioni do t’i shfaqë një vlerësim të vlerave ushqyese dhe përbërësve të tjerë sipas një shkalle të caktuar.

What's New

Version 1.1

Optimizations and Bug Fixes

Information

Seller
Enxhiana Alimeta
Size
58.4 MB
Category
Health & Fitness
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
Albanian
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 Duaje Natyren
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.