iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Dualajm by Olgen Cikopana, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Dualajm

By Olgen Cikopana

This app is only available on the App Store for iOS devices.

Description

Një redaksi e ndërtuar nga gazetarë me përvojë disavjeçare në media premton një portal ndryshe, një dritare online ku lajmi i fundit pasqyrohet atëhere kur ndodh, i saktë dhe i vërtetë. Një portal që zë kryesor ka denoncimin e skandaleve, aferave dhe padrejtësive, mbështetur kryesisht në investigimin e mirëfilltë të gazetarëve kurajozë...dhe ç'është më kryesorja një portal që nuk ka as edhe një lidhje me fondet e politikës por vetëm me të vërtetën, vetëm me lajmin, vetëm me shqetësimet e qytetarëve.

What's New in Version 2.0.6

Fixing Bugs,
Fixing Speed,
Push Notifications

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPad Screenshot 1
Dualajm
View in iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: News
  • Updated:
  • Version: 2.0.6
  • Size: 30.3 MB
  • Language: English
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

This application hasn’t received enough ratings to display a summary.