iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app duapune.com by Dritan Mezini, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

duapune.com

By Dritan Mezini

This app is only available on the App Store for iOS devices.

Description

Portali duapune.com është i realizuar si një pikë takimi e kërkesave dhe ofertave të tregut të punës, ku punëkërkuesit dhe punëdhënësit gjejnë njeri-tjetrin, me anë të përdorimit të teknologjive moderne.

Ky portal i vjen në ndihmë të gjithë kompanive punëdhënëse për të publikuar ofertat e tyre të punës, duke përfituar nga baza e të dhënave të CV-ve për të zgjedhur kandidatët e dëshiruar si dhe duke marrë aplikime nga vizitorë të jashtëm të portalit.
Nga ana tjetër, duapune.com i krijon punëkërkuesit një mundësi më tepër, për të bërë të njohur përvojën, kualifikimet dhe interesin e tyre për të aplikuar për punë.

What's New in Version 1.0.4

DuaPune App Redesigned and Enriched with features: Messaging, Applying for Jobs, Viewing lists of jobs and filtering them semantically or by category

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPad Screenshot 1
duapune.com
View in iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: Social Networking
  • Updated:
  • Version: 1.0.4
  • Size: 11.8 MB
  • Language: English
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

This application hasn’t received enough ratings to display a summary.