iPhone Screenshots

Description

Aplikacion informues i MPJ për shtetasit shqiptarë

Çfarë shërbimesh ofron E-Konsullata?

Shërbimet që do të ofrohen nga ky aplikacion janë:

• Kontaktet e sakta dhe koordinatat e çdo përfaqësie shqiptare në botë.
• Informacione mbi të gjitha procedurat e legalizimeve të dokumentave.
• Informacione për shërbimet e tjera konsullore brenda dhe jashtë vendit.
• Informacione mbi situatën politike dhe shëndetësore për secilin vend.
• Pyetjet dhe përgjigjet me të shpeshta bazuar në interesin e qytetarëve (FQ&A).
• Lista e vaksinave që duhen bërë në bazë të secilit vend.
• Mundësi raportimi apo komunikimi të drejtëpërdrejtë me Drejtorinë e Shërbimeve Konsullore ne MPJ.

Target Grupi

Ky aplikacion synon të informoj të gjithë qytetarët shqiptarë kudo që ndodhen dhe të shërbejë si një portë e drejtëpërdrejtë komunikimi me Ministrinë e Punëve të Jashtme.


Çfarë është E-Konsullata?

Është një aplikacion për telefonat celular që MPJ ka krijuar në kuadër të zhvillimit të diplomacisë dixhitale.

Ky aplikacion do të shkarkohet nga App Store nga çdo aparat celular që ka akses në internet dhe mund të përdoret kudo.

What’s New

Version 2.3

-Ndryshim i ikonës së aplikacionit.

Information

Seller
Lejdi Koci
Size
4.8 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Ministria e Punëve të Jashtme 2016 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like