Screenshots

Description

eBolets és la primera aplicació de predicció micològica amb base científica i fiable per dispositius mòbils. Només es necessita connexió a internet per rebre els càlculs diaris de predicció que permeten visualitzar sobre el mapa de Catalunya l'aparició de les espècies: Camasec, moixernó, múrgola, rovelló pinetell, rovelló, rovelló vinader, fredolic, llenega negra, ou de reig, camasec, trompeta de la mort, cep d'estiu, rossinyol, cep rogenc, cep i cep sureny. A la versió Lite hi ha un límit màxim de zoom, per tant la precisió empitjora. Per evitar aquesta limitiació cal utilitzar la versió de pagament.

L'aplicació té diferents eines per facilitar la localització dels bolets al mapa i a la realitat: Filtre per distància del boletaire fins als bolets, filtre per alçada dels bolets, localització del boletaire, localització del vehicle del boletaire i radar 3D pels bolets amb realitat augmentada.

Una vegada s'hagi actualitzat la darrera predicció, la visualització dels mapes no requereix connexió a internet, són a dintre de l'aplicació. Per tant, l'aplicació funcionarà perfectament dins del bosc, únicament requereix GPS actiu.

eBolets té l'objectiu de ser tant important com el cistell o el ganivet pels boletaires. Aquesta versió serà vàlida per a la temporada de bolets 2018.

What’s New

Version 1.0.11

Imatges de la store sense publicitat.

Information

Seller
Raul Pozo Matamoros
Size
47.2 MB
Category
Navigation
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2013 Unusualapps
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like