Screenshots

Description

Är du jägare? Då är appen Eftersöksakuten något för dig! Med den senaste teknologin tillsammans med Sveriges eftersöksjägare kan vi hjälpa dig att följa lagen och handla rätt i händelse av en skadeskjutning. Eftersöksakuten förmedlar kontakten mellan jägare och eftersöksjägare innan, under och efter jakt. Genom enkla steg, GPS-koordinater och smidig kontakt via samtal och sms, underlättas arbetet samtidigt som man följer lagen och minskar djurets lidande.

Eftersöksakuten har som mål att samla Sveriges eftersöksekipage på ett och samma ställe.

Appens funktioner:

• Backup: Innan jakten får du lätt tillgång till ett eftersöksekipage i ditt geografiska område, sorterat på län och kommun. Det går dessutom att ringa eftersöksjägare direkt ifrån appen. Lätt och smidigt att följa lagen vad gäller förberett eftersöksekipage.

• Skadeskjutning: Med enkla och tydliga steg matar du in all den information eftersöksjägaren behöver för att kunna utföra sitt arbete på ett snabbt och smidigt sätt vid en skadeskjutning. Uppgifterna samlas och skickas i ett SMS till eftersöksjägaren. Detta minkar risken för missförstånd.

• GPS-koordinater: Exakta GPS-koordinater gör att eftersöksjägaren lättare hittar till skottplatsen, arbetet underlättas och minskar djurets lidande. Eftersöksekipaget kan vara på plats inom 2 timmar.

• Information om hur du ska gå tillväga vid en skadeskjutning och hur du använder dig av appen finns alltid tillgänglig.

Kontakta oss:

• Finns inte ditt geografiska område tillgängligt i appen eller har du andra synpunkter? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi vill mer än gärna veta vad just DU tycker!

• Är du eftersöksjägare och vill finnas tillgänglig i vår app och underlätta för jägaren och ditt eget arbete? Hör då av dig till oss så får du mer information.

info@eftersoksakuten.se
www.eftersoksakuten.se
facebook.com/eftersoksakuten

What’s New

Version 2.0

Appen fungerar igen :-)

Information

Seller
Sofia Falkman
Size
25.2 MB
Category
Utilities
Compatibility
Requires iOS 10.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Eftersoksakuten
Price
$3.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like