Screenshots

Description

Sebagai salah sebuah anak syarikat milik Kumpulan Utusan, UKSB amat mementingkan kualiti dan integriti bahan yang diterbitkan.

Di kala terdapat kebanjiran majalah di pasaran, kami mengambil langkah untuk meletakkan syarikat kami sebagai sebuah penerbit majalah yang bertanggungjawab terhadap pembacanya dan semua pelanggannya. Di UKSB, kami berusaha untuk mengoptimumkan kos dan pada masa yang meningkatkan mutu penulisan supaya para pembaca mendapat bahan bacaan yang melebihi jangkaan mutu mereka, dan para pengiklan pula mendapat pulangan terhadap pelaburan di majalah kami.

eKarya memperkenalkan semua tajuk majalah popular dari Utusan seperti Al Islam, Harmoni, Hijab Fesyen, i Sihat, Infiniti, Mastika, Saji, Urtv dan Wanita dengan langganan yang boleh diperbaharui secara automatik, langganan bermula dari 1 bulan, 6 bulan dan 1 tahun. Julat harga bermula dari hanya $ 0.99 hingga $ 7.99. Langganan ini secara automatik memperbaharui sendiri dan yuran perkhidmatan caj kepada kad kredit pelanggan yang didaftarkan dengan Apple ID mereka sekurang-kurangnya 24 jam sebelum mencapai kitaran tempoh langganan seterusnya.

- Sebelum pembatalan ciri ini, pengguna perlu melumpuhkan fungsi auto yang boleh diperbaharui sekurang-kurangnya 24 jam sebelum tempoh tamat dengan pergi ke tetapan akaun Apple ID.

Pelanggan boleh menyemak terma perkhidmatan dan dasar privasi kami di http://ookbee.com/en/legal_notices.html

What's New

Version 3.4.30

- Bug Fixes

Ratings and Reviews

deddo86

Maximum users per email

I reset my iPhone 5 and iPad mini, now only in my iPhone 5s have this eKarya and eMall. Problem is when I want to login my email on eKarya and eMall they said maximum numbers of machines reached for this account. You didn't reset the old UUID? Now I only can read them on my iPhone 5s. Please revise your maximum users per email!

Saidmusli

App needs to be fix

Unable to restore books and magazines purchased

Nteee

Iman Bil.34

Assalaamu’alaikum wa rahmatullaahi wa barakaatuh.
Untuk makluman pihak Tuan perkara diatas pada muka surat 20 sehingga 23 tidak ada isi kandungan. Diharap dapat diperbetulkan

Muka surat 50 tanpa isi kandungan.

Information

Seller
OOKBEE (M) Sdn. Bhd.
Size
54.2 MB
Category
Books
Compatibility
Requires iOS 6.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Danish, French, Japanese, Simplified Chinese, Spanish, Thai, Traditional Chinese, Vietnamese
Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity
Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes
Copyright
© Utusan Karya Sdn Bhd & OOKBEE LIMITED
Price
Free
In-App Purchases
  1. Mastika 12 Issues_sub $3.99
  2. Al Islam 1611 Nov 2016 $0.99
  3. Al Islam 1606 Jun 2016 $0.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like