Screenshots

Description

Létrehoztuk az "Esküvői szolgáltatók mobilapplikációt és a hozzá tartozó honlapot (www.eskuvoi-szolgaltatok.hu) azzal a céllal, hogy a házasulandók könnyebben megtalálják álmaik szolgáltatóit. Jelenleg minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy az ország legnagyobb és legrészletesebb adatbázisát hozzuk létre, így minél több pár esküvői szervezésében tudjunk segíteni.

Az applikációban regisztráció után részletes kereső segítségével találhatjátok meg a legmegfelelőbb szolgáltatókat. Elmenthetitek őket a kedvencek közé, illetve chat segítségével levelezhettek is. Ezenkívül tennivalók lista igyekszik a segítségetekre lenni. A szolgáltatók adatlapján részletes képet kaphattok munkájukról: tevékenységükről, szolgáltatásaikról, referenciákról. Ha tapasztalatotok van már a szolgáltatókkal kapcsolatban, megköszönjük, ha értékelitek munkájukat az alkalmazásban. Ezen felül push értesítés bekapcsolásának segítségével nem maradtok le semmiről, ami az alkalmazásban történik.

Megtaláltok minket a www.eskuvoi-szolgaltatok.hu oldalon, valamint kérdések esetén bátran keressetek az info@eskuvoi-szolgaltatok.hu címen.

What’s New

Version 2.2

- A hirdetésre kattintva elérhető a hirdető saját oldala
- Jobb teljesítmény

Information

Seller
MINDTECH Korlatolt Felelossegu Tarsasag
Size
76.3 MB
Category
Business
Compatibility
Requires iOS 10.2 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
You must be at least 17 years old to download this app.
Unrestricted Web Access
Copyright
Copyright © 2017. Mindtech Ltd. All rights reserved.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like