iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Expo Lieve Blancquaert Fotograaf by Lannoo, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Expo Lieve Blancquaert Fotograaf

By Lannoo

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Dit is de exclusieve app voor iPhone bij de tentoonstelling ‘Lieve Blancquaert Fotograaf’ in de Bank van de Arbeid in Gent van 5 februari t.e.m. 6 mei 2011. Lieve Blancquaert neemt je mee voor een persoonlijke en eigenzinnige audio-rondleiding doorheen 25 jaar fotografisch werk. Je kunt op je iPhone luisteren naar het verhaal van Lieve bij een selectie foto’s uit de tentoonstelling. Stuur vanuit de app ook zeker een berichtje naar Facebook of Twitter.

Vergeet niet om de hoofdtelefoon voor je iPhone mee te brengen als je de tentoonstelling bezoekt. Zo kun je comfortabel en in alle rust luisteren naar de audio-verhalen van Lieve Blancquaert.

Deze iPhone app wordt je aangeboden door Lieve Blancquaert en Uitgeverij Lannoo.

Expo Lieve Blancquaert Fotograaf
05.02.2011 > 06.05.2011
Bank van de Arbeid, Volderstraat 1, Gent

Iedereen kent Lieve Blancquaert van haar programma’s op televisie, maar ze blijft op de eerste plaats een rasfotografe. Al 25 jaar trekt ze samen met haar camera de wereld rond. Een ideaal moment dus voor Lieve Blancquaert om samen met Uitgeverij Lannoo een overzichtstentoonstelling te organiseren.

De tentoonstelling ‘Lieve Blancquaert Fotograaf’ biedt je een eigenzinnige selectie uit het oeuvre van Lieve van de voorbije 25 jaar, vanaf haar beginperiode tot vandaag.

De tentoonstelling wordt een heuse staalkaart van haar talent, in al zijn diversiteit: kleuren- en zwart-witfoto’s, portretten, reportages tot zelfs polaroidfoto’s. Nieuw werk komt zij aan zij te hangen met oudere foto’s. Met deze tentoonstelling wil Blancquaert het brede publiek uitnodigen om zelf eens te proeven van waar de zoektocht naar de perfecte foto om draait: opwinding, ontroering, bloed, zweet en tranen.

Naar aanleiding van de tentoonstelling verschijnt ook het boek Lieve Blancquaert Fotograaf. Het boek biedt een eigenzinnige selectie uit 25 jaar fotografisch werk, vanaf haar beginperiode tot nu, met veel nieuw werk en ruime aandacht voor haar intimistische polaroidcollectie. (€ 39,99, gebonden met stofomslag, 280 blz., ISBN 978 90 209 9108 6, Uitgeverij Lannoo)

Lieve Blancquaert is journaliste, fotograaf en televisiemaakster. Haar boeken zijn stuk voor stuk veelgelezen en hooggewaardeerd: Vrouw (met Betty Mellaerts), Insjallah mevrouw, Mijn status is positief en Iemand (met Annemie Struyf), Twee borsten (met Anna Luyten) en Mijn zachtste huid. Over leven met brandwonden. Van Voorbij de grens, het verslag van haar tocht met tien personen met een handicap, werden al meer dan 32.000 exemplaren verkocht.

Meer info over de expo vind je op www.lannoo-events.be.

iPhone Screenshot

iPhone Screenshot 1
Expo Lieve Blancquaert Fotograaf
View In iTunes
  • Free
  • Category: Photo & Video
  • Released:
  • Version: 1.01
  • Size: 52.8 MB
  • Languages: English, Basque, Chinese, Dutch, French, German, Japanese, Korean, Vietnamese
  • Seller:
Rated 12+ for the following:
  • Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity

Compatibility: Requires iOS 4.2 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.