Screenshots

Description

Zin om te gaan fietsen in de Ardennen, de Hoge Venen of de Eifel streek?

Deze app brengt de fietsknooppuntennetwerken Waals-Picardië, 1000 bornes à vélo, Famenne, de Oostkantons en het Eifel gebied naar je toestel. Onze app is universeel, dus je kunt ze gebruiken op je iPhone en iPad en makkelijk routes uitwisselen tussen de 2 toestellen of tussen vrienden.

Deze 5 fietsnetwerken bestaan samen uit bijna 3500km aan fietsroutes tussen bijna 1200 knooppunten. Het knooppuntennetwerk in de Eifel streek breidt nog steeds uit, dus in de gratis updates van de app krijg je een steeds groter netwerk.

Deze app laat je toe om fietsroutes te plannen op deze 5 netwerken. Je maakt je routes manueel of je laat de app een lusvormige route berekenen. Voor wie met de auto naar het eerste knooppunt rijdt integreert deze app met Navigon, Apple Maps en GMaps om de route te berekenen tussen je huidige locatie en het eerste knooppunt.

Deze app ondersteunt het gebruik van offline kaarten. Je kunt van elke route die je maakt met 1 druk de offline kaarten voor een route downloaden. De app ondersteunt kaartmateriaal van Opensteetmaps, Mapquest, OSM Topo maps en andere kaarttypes.

Tijdens het fietsen kun je je laten begeleiden door stem navigatie. Deze laat je weten wanneer je een knooppunt nadert en wat het volgende knooppunt is. Tijdens het fietsen kun je ook met 1 druk poi's laden zoals cafés, restaurants, treinstations en medische faciliteiten zoals apothekers. Je kunt ook Panoramio foto's opvragen. Voor het opvragen van poi's en foto's is een internetverbinding vereist.

Tijdens het fietsen kun je ook je kaart laten roteren aan de hand van je kompas. Dit werkt zeer goed voor wie zijn toestel monteert op het stuur.

Elke route die je maakt, kun je exporteren naar een .gpx bestand en doormailen, zodat je je route ook kunt gebruiken op andere toestellen.

Je kunt ook zoeken door de routes die door collega fietsers zijn gemaakt.

Deze app bevat dus zéér veel mogelijkheden die je fietstocht aangenamer maken. Om alle mogelijkheden te leren kennen, hebben we een handleiding in de app gestoken die je kennis laten maken met elk aspect van de app.

Deze app gebruikt gps in de achtergrond. Dit kan de batterijduur van je toestel beïnvloeden.

What's New

Version 3.5

De manier waarop het hoogteprofiel van een route wordt berekend werd gewijzigd. Hiermee wordt het probleem opgelost waarbij het hoogteprofiel soms niet beschikbaar was.

Information

Seller
Spencer Pieters
Size
6.1 MB
Category
Navigation
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
© 2017 App Monkey Garage
Price
$1.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like