iPhone képernyőfotók

Leírás

FitRadio 2015 óta létezik a piacon. Elsőként háttérzene-szolgáltatóként lépett a piacra, konditermekkel, fitnesz/wellness/sportcentrumokkal kötött megállapodást és szolgálta ki őket minőségi zenékkel, mixekkel. A FitRadio megreformálta a rádiós piacot és egyedülálló online rádióként egyedi reklámozási lehetőségeket nyújt partnerei számára. A Fitradio nem csak zene-szolgáltató, de az egyik legnagyobb médiafelület értékesítő az online rádiós piacon. Mára a FitRadio országos hálózatra tett szert és számtalan egyéni felhasználóra.

2019. áprilisától a FitRadio megalkotta az egyedi tervezésű applikációját, amely képes kiszolgálni a sportolókat, hobbi sportolókat, zenekedvelőket, edzőket és természetesen az edzőtermeket vagy bármilyen más jellegű üzletet minőségi zenével és egyéb fantasztikus funkciókkal.

Az applikáció használata regisztrálás után ingyenes. Válogass több mint húsz darab különböző zenei stílusú csatornából. A Fitradio-nak 2 500 órányi folyamatosan frissülő zenei kínálata van. Nem kell elköteleződnöd egyik rádióa adó iránt sem, bármikor hallgathatod bármelyiket, sőt az Ingyenes verzióban a következő plussz funkciók érhetők el:

• Edzés funkció: nincs még egy olyan felület, ahol a zenehallgatás mellett köredzésedet is meg tudod csinálni. Az edzés kezdetét, körök számát, munkaidőt, pihenőidőt is tudod állítani és különböző hangjelzések segítenek neked abban, hogy a lehető legkényelmesebben végezhesd a munkát.

Az ingyenes zenehallgatás közben bizonyos időközönként releváns reklámokat jelenítünk meg.

A zene, a sport mindenkié! Töltsd le a FitRadio formabontó alkalmazását és add át magad a zenének, a sportnak és a kikapcsolódásnak!

Értékelések és vélemények

1.0 / 5
1 értékelés

1 értékelés

This app rocks!! ,

Horrible ripoff

This is a cheap knockoff of another app of the same name containing spyware. Do not download!

Információ

Eladó
FitRadio Szolgaltato Korlatolt Felelossegu Tarsasag
Méret
66.2 MB
Kategória
Health & Fitness
Kompatibilitás

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Nyelvek

English

Korhatár
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Copyright
© 2019 FitRadio Szolgaltato Korlatolt Felelossegu Tarsasag
Ár
Ingyenes

Több

  • Családi megosztás

    Akár hat családtag is használhatja az alkalmazást, ha a Családi megosztás be van kapcsolva.

Ezeket is kedvelheti