Screenshots

Description

Appen gör jobbet enklare och smidigare för alla fönstersnickare och används till att snabbt få en korrekt offert på fönsterbyte. Det sker genom att snickaren lägger in vilka fönster som behövs, tillbehör och eventuellt arbetskostnad i snickarappen. Appen är kopplad till snickarens lokala återförsäljare av varumärkena SP- och Traryd Fönster och återförsäljaren svarar med en automatisk eller en personlig offert. Givetvis görs också alla beställningar i appen och så även slutbesiktningen efter installationen av fönstren.

Den första personen i varje byggföretag som registrerar sig kommer att få ett masterkonto och kan sedan skapa konton åt sina kollegor.
Alla användare börjar med att söka upp sin lokala bygghandlare som då får en förfrågan om att godkänna snickaren. Detta garanterar att det bara är professionella snickare som kan använda appen och när återförsäljaren har gjort sin knapptryckning för godkännandet kan snickaren börja användandet.

Produkterna som finns tillgängliga i appenkommer från SP Fönster och Traryd Fönster. Det handlar om trä- och aluminiumbeklädda fönster av hög kvalitet, tillverkade i Sverige.

What’s New

Version 1.3.7

Buggfix: Löst buggen med att ROT-avdrag räknas fel när flera ROT-berättigade artiklar finns på samma offert.
Förbättrad inloggning.

Information

Seller
Svenska Fonster AB
Size
20.9 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Svenska Fönster AB
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like