Screenshots

Description

Gåbus er en del af programmet Sunde Børn bevæger Skolen, som er et samarbejde mellem TrygFonden og Dansk Skoleidræt. Det overordnede mål med programmet er, at flere børn og unge bevæger sig mere og grundlægger sunde vaner tidligt i livet.

Med Gåbus kan eleverne fra 0.-3. klasse følges med kammerater samt ældre elever fra 6-9. klasse og få nye fællesskaber med andre fra børn skolen. Børnene kommer sikkert i skole til tiden, den travle morgenstund bliver lettere for familien, mindre trafik ikke mindst omkring skolen, skolebørnene får frisk luft og pulsen i vejret fra morgenstunden, og er hermed mere læringsparate.
Lad trygt dine børn tage Gåbussen med store, uddannede elever som chauffører og med en kontaktlærer som tovholder - Giv dem en sikker, sund og god social start på dagen.

Gåbus app`en er et centralt kommunikationsværktøj, der hjælper med at holde styr på ”bussen”, og hvor alle interesserede forældre kan tilmelde sig, og tilkendegive ønske om Gåbus i lokalområdet på egen skole.
App`en er også det daglige værktøj, der giver overblik for alle interessenter i Gåbus: Forældre, ”passagerer”, ”Chauffører”, lærere og skoler.

Læs mere på www.gåbus.dk

Tilmeld dig og lad os få startet busserne op :-)

What's New

Version 1.1.0

New graphic material on all pages and minor overall improvements.

Information

Seller
Dansk Skoleidraet
Size
5.9 MB
Category
Education
Compatibility
Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 Dansk Skoleidræt
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like