iPhone Screenshots

Description

Geytenbeek uit Baarn is een onafhankelijke financiële en verzekeringsdienstverlener van middelgrote omvang. Klein genoeg voor persoonlijke aandacht en groot genoeg om een totaal advies te kunnen geven.

Wij geven al sinds 1958 advies op het gebied van pensioen, verzuimverzekeringen, zorgverzekeringen en arbeidsongeschiktheid in het MKB segment, en doen dit met 14 professionals binnen ons bedrijf. Daarnaast kunnen wij deze regelingen voor uw bedrijf beheren in Geytenbeek Plaza. U heeft dan een mooi overzicht van alle verzekeringen en alle mutaties binnen één portaal.

Het afgelopen jaar zijn wij gestart met een bredere dienstverlening in de vorm van Arbobenefits. Vanaf nu heeft u één aanspreekpunt voor arbodienstverlening en verzekeringen.

Ook geven wij advies aan de zelfstandig ondernemers als DGA of ZZP-ers. Wij kijken niet alleen naar de financiele fitheid van de ondernemers, maar ook naar hun hypotheek.

Wilt u meer informatie? Vul dan hieronder het formulier in of kom gerust bij ons langs op de koffie! Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

What's New

Version 1.1

• Technische verbeterpunten.

Information

Seller
sander geytenbeek
Size
98.5 MB
Category
Finance
Compatibility
Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Dutch, French, German, Italian, Spanish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 - Geytenbeek
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.