Screenshots

Description

A Gluténmentes kereső app egy új, egyedülálló, folyamatosan bővülő adatbázissal rendelkező mobilalkalmazás, amely segít a lisztérzékeny embereknek és hozzátartozóiknak abban, hogy az ország bármely pontján, az okostelefonjuk segítségével, könnyedén megtalálhassák a számukra legközelebbi gluténmentes élelmiszereket forgalmazó egységeket.
Menüpontok:
Webáruház kereső: Könnyedén megkeresheted a legszimpatikusabb oldalt, ahol vásárolni, nézelődni szeretnél.
Étterem kereső: Pillanatok alatt megtalálhatod a Hozzád legközelebbi éttermet a „közelben” gomb segítségével, de kereshetsz város vagy név szerint is.
Bolt kereső: Pillanatok alatt megtalálhatod a Hozzád legközelebbi boltot a „közelben” gomb segítségével, de kereshetsz város vagy név szerint is.
Játék: Használd a játékot nap, mint nap, és nyerj értékes ajándékcsomagot akár minden hónapban. A havi nyereményjátékban való részvételhez a játék közben folyamatos internetkapcsolat szükséges!
Receptek: Keresgélj a receptek között, hogy új finomságokra találj. Ebben a menüben olyan praktikus receptekre bukkanhatsz, amellyel bővítheted eddigi gluténmentes konyhád repertoárját. Amennyiben rendelkezel olyan recepttel, mellyel sorstársaid életét megkönnyítheted, írd meg a receptfeltoltes@gmkeresoapp.hu email címre.
A lisztérzékenyeknek nagyon fontos, hogy kizárólag olyan élelmiszereket fogyasszanak, amelyek nem tartalmaznak glutént. Ezért született a GMkeresőApp, mely az ember zsebében mindig ott lévő okos telefonon keresztül, azonnal segítséget tud nyújtani a boltok keresésében, ha éppen nyaralni indul vagy vidéken tartózkodik. A keresés, ha már regisztrálva van a felhasználó, nagyon egyszerűen elindítható. A gluténmentes kereső alkalmazásban található egy recept menüpont, mely hasznos recepteket tartalmaz a gluténmentes diétához, egy webáruház kereső, ahol a címre kattintva azonnal vásárolhat és egy étterem kereső, ha éppen megéhezik.

What's New

Version 1.0.5

Small bugfix

Information

Seller
eClick Apps Korlatolt Felelossegu Tarsasag
Size
20.5 MB
Category
Food & Drink
Compatibility
Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2015 - GMK
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like