iPhone Screenshots

Description

Amb la Guia dels Arbres i Arbredes Singulars del Solsonès, podràs descobrir part de la bellesa i l’entorn natural de la comarca del Solsonès. Conté una fitxa detallada de cada arbre amb la posició damunt del mapa, acompanyat d’una galeria fotogràfica de cadascun dels arbres i paisatges de la comarca. La guia consta de 125 arbres, 43 arbredes i 292 fotografies.

Els arbres monumentals són un patrimoni natural, cultural i històric per a la comarca del Solsonès i pels habitants de Catalunya. Aquests arbres, així com les formacions vegetals i arbredes d’interès natural, són un recurs ecològic i científic important pel medi i la societat, i cal que estiguin considerats de manera comunitària com a elements a preservar a causa de la seva naturalitat i el seu valor sentimental, conservats com un bé patrimonial de generació en generació pels propis propietaris forestals.

Esperem que aquesta guia serveixi per a millorar el coneixement comarcal i el seu patrimoni natural, que ajudi a la conservació d’aquests arbres i formacions d’interès i que serveixi com una nova eina turística.

Information

Seller
Centre Tecnologic Forestal de Catalunya
Size
99.6 MB
Category
Education
Compatibility
Requires iOS 4.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
Catalan
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© CTFC @ 2012
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like