iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Guilleries-Savassona by Diputació de Barcelona, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Guilleries-Savassona

By Diputació de Barcelona

This app is only available on the App Store for iOS devices.

Description

Tots els colors de la natura. La personalitat de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona rau en un paisatge dominat per boscos centreeuropeus i mediterranis, i singularitzat per cingleres de roca nua. La petjada humana es reconeix en el valuós patrimoni historicoarquitectònic, en moltes activitats tradicionals encara vives i en l'omnipresència de l'embassament que va inundar el poble de Sant Romà de Sau i va canviar el paisatge de la zona.

A l'app hi trobareu tota la informació necessària per visitar l’espai natural, els equipaments, els serveis i els itineraris. També hi trobareu referències a restaurants i allotjaments, així com una àmplia oferta d'activitats culturals per gaudir de la vostra estada.

L’Espai Natural de les Guilleries-Savassona està gestionat pel Consorci de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona.


Todos los colores de la naturaleza. La personalidad del Espacio Natural de Les Guilleries-Savassona radica en un paisaje dominado por bosques centroeuropeos y mediterráneos, y singularizado por riscales de roca viva. La huella humana se reconoce en el valioso patrimonio histórico-arquitectónico, en muchas actividades tradicionales aún vivas y en la omnipresencia del embalse que inundó el pueblo de Sant Romà de Sau y alteró el paisaje de la zona.

En la app encontraréis toda la información necesaria para visitar el espacio natural, los equipamientos, los servicios y los itinerarios. También hay referencias a restaurantes y alojamientos, así como una amplia oferta de actividades culturales para disfrutar de vuestra estancia.

El Espacio Natural de Les Guilleries-Savassona está gestionado por Consorcio del Espacio Natural de Les Guilleries-Savassona.

What's New in Version 2.2

S’ha resolt errors interns i de rendiment

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
Guilleries-Savassona
View in iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: Travel
  • Updated:
  • Version: 2.2
  • Size: 21.9 MB
  • Languages: English, Catalan, Spanish
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

This application hasn’t received enough ratings to display a summary.