iPad Screenshots

Description

GYNZY KIDS LEERKRACHT
Verwerking, oefenstof en taken klaarzetten voor je leerlingen was nog nooit zo gemakkelijk! In de Gynzy Kids app voor leerkrachten kun je opdrachten voor rekenen, taal en wereldoriëntatie klaarzetten voor je hele klas. Jij hebt de controle over je klas en kunt zien welke leerlingen moeite hebben met welke onderwerpen.

VERWERKING
Gynzy’s verwerkingssoftware is een (adaptieve) leeromgeving voor basisschoolleerlingen. Met de software kunnen leerlingen op eigen niveau met opgaven oefenen terwijl ze ondersteund worden in hun leerproces. De opdrachten sluiten aan bij reeds aanwezige lesmethodes, maar ook bij persoonlijke leerroutes.

ACTUEEL
Zet je leerlingen aan de slag en je ziet meteen waar ze mee bezig zijn en wie de les, taak of oefening al klaar heeft. Ook zie je direct al de eerste resultaten!

INZICHT
Een overzicht van de beheersingsniveaus van de leerlingen. Per leerdoel is aangegeven hoe elke leerling in de de groep ervoor staat. Aan de hand van dit overzicht kan je bekijken welke leerlingen extra instructie nodig hebben voor een doel. Zo kan je de focus van je lessen bepalen.

TRAINERS
Trainers bevatten een klassikaal én een zelfstandig element, zodat je het eerst kunt voordoen, vervolgens samen met de leerlingen kunt oefenen en de leerlingen het tot slot zelfstandig kunnen doen. Na het maken kun je de topscores onthullen samen met je klas. Wie heeft het vaakst geoefend? Wie heeft de langste reeks gemaakt van goede antwoorden? Oefeningen maken was nog nooit zo spannend voor je leerlingen! En iedereen heeft kans om in de prijzen te vallen.

LEREN
Leren was nog nooit zo leuk als met Gynzy Kids! Met topscores, prijzen en oefeningen afgestemd op het niveau van jouw groep. Laat je leerlingen werken in de Gynzy Kids app voor leerlingen.

MEER
Gynzy is constant in ontwikkeling. Het aanbod van methodes, vakgebieden en oefeningen worden steeds uitgebreid!

What’s New

Version 1.6

Kleine verbeteringen aangebracht

Information

Seller
Gynzy 500 BV
Size
16.3 MB
Category
Education
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPad.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Gynzy.com
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like