iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Halkbank Corporate Mobile App by Halkbank AD, Skopje, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Halkbank Corporate Mobile App

By Halkbank AD, Skopje

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Мобилното електронско банкарство на Халкбанк АД Скопје, за правни лица, претставува бесплатна банкарска апликација наменета за мобилни уреди од понова генерација која има за цел пружање на мобилни банкарски услуги, за прв пат од овој тип во Македонија. Со оглед на сеприсутноста на мобилни уреди (телефони,таблети) во секојдневниот живот, ваквата апликација Ви овозможува во било кое време и место да имате увид во сметките на фирмата или фирмите за кои имате овластување и да вршите трансакции со помош на претходно регистрирање на шаблони.
Најавувањето на апликацијата се врши со корисничко име и лозинка кои сами ги креирате преку користење на постоечкиот е-банкинг сервис за правни лица. Доколку не сте корисник на електронско банкарство на Халкбанк, можете да аплицирате во најблиската филијала.

Апликацијата овозможува повеќе услуги

-увид во сметки
-увид во платежни картички
-преглед на налози на чекање
-преглед на пратени налози
-курсна листа
-извршување на плаќање преку користење на ПП30 и ПП50 шаблони (претходно пријавени во најблиската филијала)
-лоцирање на најблиски банкомати и филијали
-промена на лозинка
-24/7 телефонски контакт со банката

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
iPad Screenshot 5
Halkbank Corporate Mobile App
View in iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: Finance
  • Released:
  • Version: 1.0.1
  • Size: 16.9 MB
  • Languages: English, Albanian, Macedonian, Serbian, Turkish
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.

More by Halkbank AD, Skopje