iPhone Screenshots

Description

Din ven under H.C. Andersen Festivals

H.C. Andersen Festivals’ app indeholder alt, hvad du behøver for at planlægge en sjov og spændende uge 34 i Odense. Appen tilbyder dig en oversigt over de bedste genveje til den optimale planlægning af dit festivalbesøg, og her du kan både finde nyttige informationer og tilrettelægge dit eget personlige besøg.

Menu: Øverst i venstre hjørne finder du tre linjer som repræsenterer den overordnede menu på siden. Her får du overblikket over appen’s indhold.

Forside: På forsiden finder du øverst udvalgte arrangementer som løbende vil blive opdateret. Herunder vil festivalens seneste nyheder fremgå. Ved at klikke på et arrangementet eller nyhed kan du altid læse mere, finde vej og købe billetter.

Program og kalenderfunktion: Du kan, med H.C. Andersen Festivalens app, se hele programmet, læse alt om arrangementerne og blive opdateret om det seneste nye. I programmet kan du skabe dig et overblik over alle ugens begivenheder, købe billetter og tilføje et arrangement til din kalender. På den måde har du hele tiden overblik over, hvilke arrangementer du gerne vil opleve under festivalugen.

Anvend søgefunktionen under programmet til både at finde et specifikt arrangement, men også til at specificere din søgning mellem de mange spændende muligheder, så du bliver præsenteret for de valg, som netop interesserer dig.

Kort: Med kortet i H.C. Andersen Festivalens app kan du orientere dig om alle arrangementerne. Her får du nemlig et overblik over, hvad der sker i dit område og den integrerede søgefunktion i kortet, gør det muligt for dig at søge på et særligt arrangement eller sted og dernæst blive foreslået den nemmeste vej dertil. Find vej er en funktion, som er tilgængelig under alle festivalens arrangementer.

Vi håber, at HCA festivals’ app vil fungere som din ven under H.C. Andersen Festivalen, så du får mest ud af dit eventyrlige besøg i uge 34.

What's New

Version 1.280

Nedjusterede frekvensen af notifikationer

Information

Seller
redWEB ApS
Size
18.4 MB
Category
Entertainment
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Danish
Age Rating
Rated 9+ for the following:
Infrequent/Mild Profanity or Crude Humor
Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes
Copyright
© Copyright (C) 2005 - 2014 redWEB ApS. All rights reserved.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like