Screenshots

Description

Her World là tạp chí phụ nữ bán chạy nhất của Singapore. Đến nay Her World đã có thêm 4 phiên bản tại 4 nước: Việt Nam, Indonesia, Malaysia và Thái Lan. Her World Vietnam hướng đến đối tượng bạn đọc là phụ nữ sành điệu và thành đạt. Đến với Her World Vietnam, bạn sẽ được đọc những thông tin mới nhất về các xu hướng thời trang, làm đẹp, phong cách sống của các ngôi sao. Her World Vietnam cũng có phiên bản online tại www.herworldvietnam.vn.

Đặc biệt, với Her World Việt Nam phiên bản iPad, bạn còn được xem thêm những hình ảnh hậu trường của các bài chụp thời trang hoặc các bí quyết trang điểm qua các bài chụp thời trang và làm đẹp do Her World Việt Nam thực hiện.

Hãy tải miễn phí ứng dụng Her World Việt Nam xuống iPad của bạn NGAY BÂY GIỜ!


................................
Her World, Singapore's no 1 women's title - always at the forefront of fashion, beauty, lifestyle and star gossips, arrived in Vietnam in August 2008. Her World Vietnam delivers the latest news on fashion and beauty, lifestyle and entertainment. You can learn more about Her World Vietnam at www.herworldvietnam.vn

Especially, the Her World Vietnam iPad edition allows you to browse exclusive behind-the-scene clips of cover shooting, interview shooting, fashion features or learn wonderful beauty tips, make-up tips of beauty features by Her World Vietnam.

What's New

Version 1.0.5

UI improvements

Information

Seller
Sun Flower Media Co. Ltd.
Size
20.7 MB
Category
Lifestyle
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity
Copyright
© Sun Flower Media Co. Ltd.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like