Description

Highkara uutislukija on sovellus uutisten seuraamiseen. Sen avulla voit lukea aihealueittain järjestettyjä uutisotsikoita, avata uutisen selaimessa ja jakaa uutisen. Sovellus hakee uutiset High.fi -uutiskerääjästä. Voit lukea kotimaisten uutislähteiden lisäksi myös ulkomaisten medioiden uutisia. Idealtaan sovellus on vastaava kuin Ampparit tai Uutisvahti.

Uutisnäkymää voi mukauttaa asetuksista muun muassa käyttämällä tummaa teemaa ja lukea uutiset kuvausten ja kuvien kera. Myös uutislähteiden ja kategorioiden suodatus on mahdollista. Jos Chrome-selain on asennettuna, voi uutiset avata uuteen välilehteen. Tekstin koon voi asettaa joko puhelimen asetusten mukaan tai erikseen.

What’s New

Version 0.12.0

Lisätty asetus maksullisille ja maksumuurin takana oleville uutislähteille, jotka ovat oletuksena poistettu. Lisäksi pieniä käyttöliittymäkorjauksia asetuksissa ja päivitetty käyttöön Swift 4. Otettu rajapintakutsuissa käyttöön HTTPS.

Palautteet ja kehitysehdoitukset mielellään https://github.com/walokra/Haikara, tai sovelluksessa Asetukset > Tietoa -sivulla mainittuihin osoitteisiin :)

Information

Seller
Marko Wallin
Size
32.1 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Finnish

Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes
Infrequent/Mild Profanity or Crude Humor
Infrequent/Mild Realistic Violence
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Copyright
© 2018 Marko Wallin
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like